Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznas multimediālā izstādē “Sapņu upe” • IR.lv

Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznas multimediālā izstādē “Sapņu upe”

34
Skats izstādē "Sapņu upe". Publicitātes foto

Sākta biļešu tirdzniecība multimediālā formāta izstādei “Sapņu upe”, kurā ar modernām projekciju tehnoloģijām un animācijas efektiem klasiskās mūzikas pavadījumā tiks iedzīvinātas vairāk nekā 100 mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznas

Izstādes formāts – dzīvās gleznas uz lielformāta ekrāniem – apmeklētājus vedīs radošā un neparastu noskaņu ceļojumā.

Pirms diviem gadiem plašu publikas rezonansi guvusī multimediālā izstāde “Sapņu upe” papildināta ar jauniem, tai skaitā Venēcijas iedvesmotiem, Kristīnes Luīzes Avotiņas darbiem.

“Pēc sajūsminātajām skatītāju atsauksmēm par pirmo “Sapņu upi” 2015. gadā zinām, ka neaprakstāmas emocijas izstāde spēj raisīt ne tikai ar mākslas pasauli saistītā publikā, bet arī bērnos un vecāka gada gājuma cilvēkos. Tāpēc esam domājuši par to, kā šo mākslas darbu priekšnesumu padarīt pēc iespējas pieejamāku visiem, kuri ilgojas savu ikdienu iekrāsot ar jauniem, spilgtiem iespaidiem,” stāsta projekta idejas autore un producente Sandra Jonāne.

Izstādes veidotāji sagatavojuši īpašu piedāvājumu gan ģimenēm, gan senioriem, skolēniem un studentiem, kā arī iegādājamas grupu biļetes skolēniem un citām interesentu grupām (sākot no 8 cilvēkiem).

Ieejas biļetes jau pieejamas “Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās visā Latvijā un interneta vietnē bilesuparadize.lv.

Izstāde būs skatāma no 15. septembra līdz 15. oktobrim Mākslas un tehnoloģiju kvartālā Sporta ielā 2, Rīgā (Ieeja no Hanzas ielas) katru dienu no plkst. 12 līdz 21. Biļešu kase darbosies arī uz vietas izstādē.

 

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu