Priekšlikums • IR.lv

Priekšlikums

38
Ernests Kļaviņš

0

Komentāri (38)

Anonīms 29.08.2017. 10.05

Lembergs nevis negribēja,bet nedrīkstēja kļūt par premjeru,jo ir smagos noziegumos apsūdzēts. Ka tāda statusa cilvēks var vadīt pašvaldību ir tiesisks nihilisms. Absurds.

Prezidentam ir milzu nozīme. Kad prezidente bija VVF,es ar viņu lepojos un ticēju Latvijas nākotnei. Visi citi prezidenti ir nožēlojamības augstā dziesma,par kuru mēs dārgi maksājam.

Vējonis vispār ir mūsu nožēlojamības,tautas impotences un bezcerības simbols. Man kauns,ka viņš ir prezidents.

+4
0
Atbildēt

0

Valdis Eiserts 30.08.2017. 11.17

Rullējam bez lustrācijas.Par tādu gaisotni, saprotams, arī experti nobažījušies, vienīgi Bojārs entuazisma pilns aizbāž muti, ja kāds mēģina mest ēnu pār viņa izvēlēto kandidātu.

0
0
Atbildēt

0

Mantrausis 29.08.2017. 07.22

Klausoties diskusijas par Prezidentu, mulsina divas lietas.

Viena – vai Aivara&Nila piesaucēji patiesi domā un uzskata, ka viņi ir gatavi no amata ar iespējām šiverēt un grozīties publiskā telpā pārvākties uz pili un stīvā atmosfērā pieņemt smalkus ārvalstu viesus???? ja Lembis negribēja premjerēt, ko te runāt par amatu bez viņam interesējošām lietām…

Otrs – ja es pareizi saprotu sabiedrībai iebarojamo viedokli – ļaudis ir gana stulbi vēlēt Prezidentu, bet, tikpat stulbi esot, droši var vēlēt likumdevēju. Tātad – stulbiem ļaudīm stulbi, aplami, greizi likumi nenodarīs neko, bet – lūk – Prezidents…

Sarunai nav jēgas tikai satura pēc. Pirmkārt, mums NAV kandidātu vai arī tie slēpjas. Otrkārt, haoss valstī padara iespēju, ka, slēpņos atrodošamies, nevis pavērsies ārpus, bet muks prom – jo tālāk, jo labāk. Treškārt, pie mums daudz kas notiek ātri – vakar policijā vai ar dikotofonu, šodien – politiķis, bet… Idejas? Par ideju es nesauktu – nonākt Saeimā vai Pilī un izmantot esošo situāciju savas biogrāfijas izdaiļošanai….

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu