Izpārdotajam koncertam ''Trīs Osokini Jūrmalā'' būs papildbiļetes • IR.lv

Izpārdotajam koncertam ”Trīs Osokini Jūrmalā” būs papildbiļetes

35
Trīs Osokini. Foto: Jānis Romanovskis/Gribuvasaru.lv

Koncerts ”Trīs Osokini Jūrmalā” pilnībā izpārdots, tāpēc koncerta organizatori piedāvā ekskluzīvu iespēju

Tā ir – apmeklēt koncerta akustisko mēģinājumu 30. jūlijā plkst. 13 Dzintaru koncertzālē. Savukārt uz koncertu plkst. 19 atklāta stāvbiļešu tirdzniecība.

Akustiskā mēģinājuma laikā ikvienam interesentam būs īpaša iespēja iejusties radošā mūzikas laboratorijā, uzzināt, kā notiek mēģinājumu process un kā atklājas katra Osokinu dinastijas pianista raksturs.

30. jūlijā trīs Osokini atskaņos Antonio Vivaldi, Johana Sebastiāna Baha, Volfganga Amadeja Mocarta, Johanesa Brāmsa, Pētera Čaikovska, Friderika Šopēna, Sergeja Rahmaņinova un Morisa Ravēla skaņdarbus klavierēm solo, četrrocīgi, sešrocīgi un ar orķestri.

Projekts ”Trīs Osokini” pēdējo gadu laikā kļuvis ļoti populārs Latvijā un pievērsis plašu sabiedrības uzmanību arī ārzemēs. Pirmais ”Trīs Osokinu” koncerts 2015. gadā Dzintaru koncertzālē kļuva par vienu no vērienīgākajiem klaviermūzikas notikumiem Latvijā, pulcējot vairākus tūkstošus klausītāju. Jau nākamo koncertu ”Trīs Osokini un Opera” Latvijas Nacionālajā Operā translēja Vācijas internettelevīzija ”Klassik.TV”. Savukārt Latvijas Televīzijas dokumentālā filma ”Osokini. Trīsdesmit pirkstu mūzikas enerģija” tika prezentēta Berlīnes dokumentālā TV forumā. Drīzumā gaidāms ”Trīs Osokinu” albums, kā arī vairāku vērienīgu koncertu sērija Baltijā.

Pēc lielās klausītāju intereses nākamais “Trīs Osokinu” koncerts Rīgā plānots Latvijas Nacionālajā operā 2018. gada sākumā.

Stāvbiļetes uz koncertu 30. jūlijā plkst. 19 un sēdvietu biļetes uz akustisko mēģinājumu plkst. 13 iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs un internetā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja akustiskajā mēģinājumā bez maksas.

 

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu