LELBĀL: Neļausim nozagt mūsu valsti! • IR.lv

LELBĀL: Neļausim nozagt mūsu valsti!

40
Foto: Edijs Pālens, LETA
Rinalds Gulbis

Lūdzam Latvijas kristīgo konfesiju vadītājus, mācītājus un citus garīgus darbiniekus iestāties par taisnību un nosodīt melus un noziegumus

Pēdējās nedēļās sabiedrībā arvien lielāku rezonansi iegūst tā saucamo Rīdzenes sarunu ierakstu publikācijas žurnālā “Ir”, sarunās runātais ir klajš krimināli sodāms bezprecedenta gadījums. Atjaunojot valstisko neatkarību neviens nevarēja iedomāties, ka pienāks brīdis, kur valsts vara noziedzīgā veidā tiek uzurpēta un nācija zaudē ticību brīvai, tiesiskai un demokrātiskai valstij. Īpaši pārsteidzoši ir tas, ka iespējamos noziedzīgos nodarījumos pieķertās personas ne tikai neizjūt morāli ētisku atbildību par notikušo, bet turpina aizstāvēt melus un krāpšanos.

Latvijas Evaņģēliski Luteriskā Baznīca ārpus Latvijas ir par patiesību, taisnīgumu un demokrātiju Latvijā. LELBĀL ir šokēta par dzirdēto oligarhu sarunās Rīdzenes viesnīcā, ko publicējis žurnāls “Ir”. Šajās sarunās dzirdam par rūpīgi organizētu plānu uzpirkt presi, apzagt valsti, oligarhiem tikt pie pilnīgas varas un noturēt šo varu, lai vairotu savu ietekmi. Tas ir nepieņemami brīvā un demokrātiskā valstī ar kristīgām vērtībām.

Mēs aicinām Valsts prezidentu Raimondu Vējoni, Ministru prezidentu Māri Kučinski, jaunizveidoto Saeimas parlamentārās izmeklēšanas komisiju nekavējoties rīkoties, lai atklātu patiesību šajos noziegumos. Mēs lūdzam Latvijas kristīgo konfesiju vadītājus, mācītājus un citus garīgus darbiniekus iestāties par taisnību un nosodīt melus un noziegumus pret mūsu tautu un valsti, visiem kopā mums ir jāiestājas par patiesības atklāšanos.

Pateicamies par tām balsīm sabiedrībā un presē, kas meklē taisnīgumu un kalpo Latvijai. Mēs kā baznīca, kā valsts, kā Latvijas tauta nedrīkstam klusēt par Latvijai kaitnieciskām darbībām. Dievs, svētī Latviju!

Paziņojumu sagatavoja: māc. Dags Demandts un māc. Rinalds Gulbis

 

Komentāri (40)

Andris Pauls-Pāvuls 25.07.2017. 09.30

Marka 10:

51 Un Jēzus griezās pie tā un sacīja: “Ko tu gribi, lai Es tev daru?” Bet aklais Viņam sacīja: “Dabuni, ka es varētu redzēt.”

52 Un Jēzus tam sacīja: “Ej, tava ticība tev palīdzējusi.” Un tūdaļ tas kļuva redzīgs un pa ceļu Viņam sekoja.

Aklajiem trimdas luterāņiem ticība nav palīdzējusi! Valsti nozaga 13.02.1993. komunistiem smalki apspēlējot PBLA. Šis “Latvijas siers” ir gatavojies 24 gadus un tagad tā smaciņa izlauzusies ārā oligarhu sarunu veidolā.

Ja kaut ko gribam mainīt, tad jāsāk:

1) skolās ar novadpētniecību! Nākamai paaudzei rūpīgi jāapgūst vietējie novadu laikraksti (pietiks ar 1987. gadu!), lai saprastu, Kas Kurš Ir šājā komunistu joprojām pārvaldītajā 4Maija republikā!

2) par 13.02.1993. atklāti jāsāk runāt tiem, kuriem patiesi nepatīk [?], kas ir sanācis, bet kuri ir piedalījušies šajā PBLA apspēlēšanā un Latvijas Ceļa izveidē, nodrošinot komunistu palikšanu pie varas: Egilam Levitam, Jānim Bordānam, Jānim Lagzdiņam, Dzintaram Ābiķim. u.c.

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/andris-pauls-pavuls-si-diena-latvijas-vesture.d?id=47058369

+14
-1
Atbildēt

3

    edge_indran > Andris Pauls-Pāvuls 25.07.2017. 15.22

    ————-Andris Pauls-Pāvuls:”…2) par 13.02.1993. atklāti jāsāk runāt tiem, kuriem patiesi nepatīk [?], kas ir sanācis…”

    =========================================================================================

    Aicināt vēl kādu pēc Imanta Lešinska sākt atklāti runāt, lai apzināti pārkāptu “The Pledge of Allegiance of the United States”?! Priekš kam, ja pēc zviedru diplomāta Laas Petera Fredēna aprakstītās ģeopolitiskās spēles gaitas ikvienam spriestspējīgam ir skaidrs – PBLA biedri kā apzinīgi ierindnieki izpildīja augstākstāvošās priekšniecības pavēles. Nepieņēma ne G.Meierovics, ne kāds cits PBLA vadībā stratēģisko lēmumu sadarboties ar “kažokapmetējiem” Maskavā un Rīgā. Kā tādās reizēs izsakās – liksim beigtam Matisonam mieru, ļausim vēl dzīvajiem sirmajiem brīvības cīnītājiem mierīgi pavadīt vecumdienas.

    Patiesība vienmēr uzvar. Intervija ar Ingrīdu Meierovicu

    http://www.la.lv/wp-content/uploads/2017/07/Meierovica2_VS_6-768×512.jpg

    http://www.la.lv/patiesiba-vienmer-uzvar/

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    edge_indran > Andris Pauls-Pāvuls 25.07.2017. 10.41

    ————–

    Harijs Tumans: Mīlēt dzimteni nozīmē darīt kaut ko tās labā (NRA, 24.04.2017.)

    ========================================================================================

    Dziesma palīdz, īpaši pašlaik, kad vairs radio “Amerikas balss” nepasaka, – kas jādara, kā jāmīl demokrātija, kapitālisms, valsts.

    https://www.youtube.com/watch?v=ItOGZC5CyVQ

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    ierados > Andris Pauls-Pāvuls 25.07.2017. 10.07

    ” …nodrošinot komunistu palikšanu pie varas…”
    Pēc notikušā nav liela gudrība būt gudram. Toreiz daudzas galvas kļūdijās, baidijās u.tml. Labāk pasaki ko jēdzīgu par to, kas jādara šobrīd priekš rītdienas un parītdienas. Kaut gan visi jau zin: būs jauna estrāde par simts ļimoniem, iesim tik uzdziedāt! Vara mīl, ka tauta dzied.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

Anonīms 25.07.2017. 13.32

Bet, protams, paldies par viedokli. jo vanags klusē …. nu ko viņš teiktu ….es pirmā uzrakstīšu , ka viņam nav morālas tiesības kaut jel ko aizrādīt

+10
0
Atbildēt

1

Anonīms 25.07.2017. 13.31

Es domāju, ka Latvijas valsts ir gan nozagta , gan izzagta.

Vai var kaut ko mainīt ? Man ir grūti spriest.

Pirmā lieta – mēs nesarunājamies. Komentāros dominē lamāšanās, bet diskusijas nopietnā – intelektuālā, politiskā utt. līmenī vispār nenotiek. NELP piešķīra prēmijas LTV1. bet es uzskatu, ka tā LTV1 ir tautas demoralizēšanai un debilizēšanai.

Es ticu Jēzum. Ne tā, ka no rīta un vakarā viņu piesaucu, bet tā, ka viņš ir mans gars un ceļš un mana sirdsapziņa. Un … Latvijā man nav baznīca vairs – esmu zvērināta luterāniete, bet ja LELB var aizliegt sievietes, padzīt pagultē par to pat nediskutējot, ja LELB arhibīskapam aizdeva miljonu brīdī, kad mana pirmā draudze – metaforās rakstot – cieta badu – tad tā nav mana Baznīca. Tā ir Baznīcas oligarhu pārvaldīta sistēma, kur pārvaldītāji dzīvo oligarh cienīgu dzīvi – visi šie darījumi ar auto, ar ceļojumiem, ar īpašumiem …

Mums nav neviena paša tīra dimantgabaliņa, kam uzticēties – visi ir alkatības šmucē izvārtījušies un smird pa gabalu

Kā atdzimt, kā atgūt zaudēto ? Būtu jāsāk ar sarunām par to.

+9
0
Atbildēt

2

    edge_indran > Anonīms 25.07.2017. 15.08

    ————

    “Visu mūsu dzīvi tagad noteic veikals.” J.Rainis, 1925.

    =======================================================================================

    Kādu tādu valsti var nozagt un/vai izzagt?! Esošajā sistēmā iespējama tikai pārdošana un pārdošanās.

    “Tu esi Latvija”

    http://www.whitebook.lv/files/upload/images/Karte.jpg

    Šo pašu svētāko / Tu neaizmirsti: / vai celies debesīs,

    vai jūras dzīlēs nirsti, / vai draugu pulkā / dali savu prieku,

    vai viens pats satiecies / ar pretinieku –

    Tu esi Latvija!

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Visvaldis > Anonīms 27.07.2017. 12.54

    Zvērinātai kristietei vajadzētu iegādāties kādu lēti nocenotu Bībeli un palasīt (vismaz Jauno derību). Tad nenāktu prātā zākāt Vanagu. Vanags kā īstens kristietis turas pie Dieva Vārda – Bībeles, kurā skaidri un nepārprotami rakstīts, kas sievietēm atļauts un kas aizliegts. Tas, ka Rietumvalstu baznīcās atļaujas dažādas vaļības un perversijas, vien liecina par to, ka šo valstu kristīgās baznīcas šķebinoši degradējas un deģenerējas.

    Bet tas, kurš nelasa Bībeli un pat Jēzu nepiesauc vismaz katru rītu un vakaru, vispār nedrīkstētu iedomīgi sevi saukt par zvērinātu luterāni un kristieti.

    Lūk daži, bet ne tuvu ne visi, panti par sievietēm ierādīto vietu baznīcā. Jāatzīst, ka kristīgā baznīca sievieti neatzīst par pilnvērtīgu cilvēku. Tā nu tas diemžēl ir, bet tā jau nav Vanaga vaina. To nosaka Bībele, kurā neviens pants nav pēc katra prāta un saprašanas patvaļīgi skaidrojams:

    20. Vispirms jums jāsaprot, ka neviens Rakstu pravietojums nav patvaļīgi skaidrojams, 21. jo ne jau pēc cilvēku gribas pravietojumi tika pasludināti, bet tos runāja Svētā Gara vadīti Dieva cilvēki. (2Pēt. 1:20-21)

    18. Jo patiesi Es jums saku: iekams debesis un zeme zudīs, neviens pat vismazākais burts vai rakstu zīme no bauslības nezudīs, līdz tas viss notiks. (Mt 5:18)

    Tātad Bībele par sievietēm:

    34. Sievas lai draudzes sapulcēs cieš klusu, kā tas parasts visās ticīgo draudzēs; jo tām nav atļauts runāt, bet jābūt paklausīgām, kā arī bauslība nosaka.

    35. Bet, ja tās grib ko zināt, lai prasa mājās saviem vīriem; jo sievai ir par kaunu runāt draudzes sapulcē. (1Kor 14:34, 35)

    22. Sievas, esiet paklausīgas saviem vīriem kā Tam Kungam.

    23. Jo vīrs ir sievas galva, tāpat kā Kristus ir draudzes galva, būdams Savas miesas Pestītājs.

    24. Bet, kā draudze ir paklausīga Kristum, tāpat arī sievas saviem vīriem visās lietās.(Ef 5:22-24)

    18. Sievas, esiet paklausīgas saviem vīriem, tā tas pieklājas Tā Kunga draudzē.(Kol 3:18)

    11. Sieva lai klusībā mācās visā padevībā,

    12. taču mācīt es sievai nepieļauju, nedz valdīt pār vīru, bet viņai jāturas klusībā.

    14. Un Ādams netika pievilts, bet SIEVA tika pievilta un krita pārkāpumā.(1Tim 2:11, 12, 14)

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu