Klusā daba ar citronu • IR.lv

Klusā daba ar citronu

20
Ernests Kļaviņš

Komentāri (20)

dzeris49 24.07.2017. 10.16

Absolūti neaizstāvot Kučinski, bet, vai tad tikai Kučinskis ir vainīgs un atbildīgs par nožēlojamu situāciju Latvijas politikā, par absolūtu politiskās vides degradāciju, par to, ka šai valstī nav ne īstas varu dalīšaas, ne savstarpējas kontroles no izpildvaras, tiesu varas, lēmējvaras puses.

Vēl ir palikušas atsevišķas “4 varas” nekorumpētie fragmenti, piemēram IR, kas mēģina pildīt savas funkcijas, kas tām paredzētas Satversmē, visi pārējie, principā, vairāk vai mazāk iesaistīti valsts nozagšanas sistēmā, nevis Satversmes principu aizsardzībā.

Šī sistēma tika veidota praktiski uzreiz pēc neatkarības atgūšanas, un tagad lieliski funkcionē, tiem, kas grib pret to iestāties, vieta politikā nav, tie tiek nomelnoti, diskreditēti, utt., līdz pat “nejaušām” izkrišanām pa logu utt.

Un tas notika visu acu priekšā, labi, pieņemsim, tie, kas balsoja un turpina balsot par ZZS utt., tie ir vienkārši primitīvi cilvēki, bet, vai nav pārāk liels % to primitīvo?

Un ko Latvijas politiķi, kuriem, it kā, būtu jādomā par valsts nākotni, jābūt stratēģiskam redzējumam un, galvenais, atbildības sajūtai?

Ko darīja vairākums – protestēja vai izvēlējās pievienoties “sistēmai” un proecāties par bonusiem, ko sistēma tiem atmeta par paklausību?

tā ka tā karikatūra ir pārāk vienkāršots skats uz Latvijas politiskajiem procesiem, un ko tad jūs no Kučinska, kas ir viens no sistēmas iedibinātājiem, gaidījāt?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu