ASV žurnāls opozicionāru Navaļniju iekļauj 25 internetā ietekmīgo cilvēku skaitā • IR.lv

ASV žurnāls opozicionāru Navaļniju iekļauj 25 internetā ietekmīgo cilvēku skaitā

6
Aleksejs Navaļnijs. Foto: EPA/LETA

Krievijas opozīcijas aktīvists izmanto Youtube, lai pārtrauktu Kremļa īstenoto informācijas blokādi

Krievijas opozicionāru un Korupcijas novēršanas fonda dibinātāju Alekseju Navaļniju ASV žurnāls “Time” iekļāvis 25 internetā ietekmīgāko cilvēku skaitā, ziņo portāls “Meduza”.

“Zemē, kur vairākumu plašsaziņas līdzekļu kontrolē valsts, Krievijas opozīcijas aktīvists izmanto Youtube, lai pārtrauktu Kremļa īstenoto informācijas blokādi,” raksta izdevums, norādot, ka Navaļnija kanālam internetā ir vairāk nekā miljons sekotāju.

25 pasaulē ietekmīgāko interneta lietotāju skaitā žurnāls iekļāvis arī ASV prezidentu Donaldu Trampu, dziedātājas Keitiju Periju un Riannu, kā arī realitātes šova zvaigzni Kimu Kardašjanu un citus.

“Time” internetā ietekmīgāko cilvēku sarakstu sastāda jau trešo reizi. Navaļnijs bija arī pašā pirmajā žurnāla veidotajā sarakstā, bet otrajā nebija iekļauts.

 

Komentāri (6)

jurisml_inbox_lv 27.06.2017. 09.28

krieviem nepieciešama varas maiņa citāsdi var notikt neparedzamais

http://agonia-ru.com/archives/9005

0
0
Atbildēt

1

    basta > 27.06.2017. 12.47

    Kāda vēl varas maiņa? Lai kāda nebūtu vara, Krievija bija un paliks drauds cilvēcei, jo krievi, tas ir kolektīvais putins. Vienīgais reālais risinājums, tās taisnīga sadalīšana un humanizēšana (atkrievošana). Pēc Februāra revolūcijas Krievijā bija demokrātiska vara un tās demokrātiem niezēja rokas sakaut Vāciju un viņi murgoja par Balkānu sagrābšanu un “Carjgrad” Stambulas vietā. Pēc 1991. gada augusta demorātiskā Krievija sarīkoja karus Transnistrijā, Abhāzijā, Samačablo un Čečenijā, bet Jeļcins bija demokrāts daudz lielākā mērā, kā citi.

    Civilizētai pasaulei Putins ir vislabākais variants, jo viņa vadībā uz Krievijas agonijas galu nebūs ilgi jāgaida.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu