AUDIO: Oligarhu sarunas Rīdzenē. Maizīti nograuž • IR.lv

AUDIO: Oligarhu sarunas Rīdzenē. Maizīti nograuž

24
NULL

Šlesers: Aivars nodomenstrēja spēku un iedeva pa rīkli ģenerālprokuroram

Žurnāls IR publisko sabiedrībai būtisku informāciju no sarunām viesnīcā Rīdzene, kur Ainārs Šlesers ar politiķiem un uzņēmējiem kārtoja lietas.

Līdztekus biznesa jautājumiem šajās aizkulisēs daudz apspriesta arī politika. 2010. gada aprīlī Šlesers tiekas ar ministru Jāni Dūklavu (ZZS) un pārrunā politisko situāciju, tajā skaitā – neseno Saeimas balsojumu par ģenerālprokurora Jāņa Maizīša atkartotu apstiprināšanu amatā. Lai gan koalīcija solīja viņu pārvēlēt, aizklātajā balsojumā nepietika balsu un daļa deputātu meloja par savu izvēli.

 

Komentāri (24)

dzeris49 22.06.2017. 10.09

Mums valsts politiku reāli nosaka īsti “inteliģenti”, ja paklausās šo indivīdu runas manieri un valodu, par viņu augsto kultūru var tikai pabrīnīties.

Un tie mūsu iebiedētie – nopirktie zemes tārpiņi Saeimā atrodas pilnīgākā šo “intelektuāļu” kontrolē, un pat par to nekaunas.

Nu tad kas tad mums var būt ģenerālprokurors vai AT pr., ja ne Kalnmeijers vai Bickovics pie tādas reālas varas, jo nekas jau pa lielam nav mainījies, sistēma vecā.

Kā cilvēki pieļāva, ka valsts 25 gadu laikā ir tik tālu sapuvusi?

+5
0
Atbildēt

1

    DD1 > dzeris49 22.06.2017. 12.06

    > dzeris49

    “Kā cilvēki pieļāva, ka valsts 25 gadu laikā ir tik tālu sapuvusi?”

    Kā mēs pieļāvām, ka Latvijā vara ir šo Krievijas nenormatīvās leksikas meistaru rokās? Tas ir mūsu kauns, nav kam to pāradresēt. Katras vēlēšanas mums ir iespēja ko mainīt, bet mēs to neizmantojam.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

basta 22.06.2017. 11.16

SAB direktora amatā Maizītis vēl labāk var pakalpot. Vai kādam pirms viņa varēja ienākt prātā atņemt pielaides valsts noslēpumiem pēc partijas piederības, vai SAB darbības kritiku, vai nevēlēšanos nodokļu maksātāju miljonus dāvināt čekistiem?

0
-5
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu