Trešdien Lucavsalā uzstāsies ASV grupa "Foo Fighters" • IR.lv

Trešdien Lucavsalā uzstāsies ASV grupa “Foo Fighters”

NULL

Pirms “Foo Fighters” uz skatuves kāps iesildītāju grupas. plkst.18.30 grupa ”Elephants From Neptune”, plkst.19.30 ”The Kills” un plkst. 20.30 “Biffy Clyro’

Lucavsalā trešdien, 21.jūnijā plkst.22 norisināsies ASV rokgrupas “Foo Fighters” koncerts, raksta aģentūra LETA. Vairāk nekā divarpus stundu garais priekšnesums Daugavas krastā būs amerikāņu rokgrupas pirmā uzstāšanās Baltijas valstīs. Pirms “Foo Fighters” uz skatuves kāps arī vairākas iesildītāju grupas. plkst.18.30 uzstāsies grupa ”Elephants From Neptune”, plkst.19.30 spēlēs ”The Kills” un plkst. 20.30 koncertu sniegs “Biffy Clyro”. 

Foo Fighters” savā koncerta programmā atskaņos tādas dziesmas kā “The Pretender”, “Everlong”, “Best Of You”, “All My Life”, “My Hero”, “Learn To Fly”, “Walk”, “Something From Nothing” un daudzas citas. Vairāk nekā 20 gadu ilgās karjeras laikā, kopš izdots pirmais “Foo Fighters” albums, Deivs Grols, Teilors Hovkins, Neits Mendels, Kriss Šiflets un Pets Smīrs spējuši tikt līdz rokmūzikas virsotnei, kļūstot par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē, kura spēj pulcēt izpārdotus stadionu koncertus jebkurā valstī. 

Grupas kontā ir vienpadsmit prestižās “Grammy” balvas un vairāk nekā 30 miljoni pārdotu albumu. Viņu jaunākais un augsti novērtētais albums “Sonic Highways” laists klajā 2014.gadā. 

“Biffy Clyro” pēdējo gadu laikā ir apliecinājusi sevi kā viena no pasaules interesantākajām grupām, un tās popularitāte jau sasniegusi samērā lielus apmērus. Skotijas trio šovi daudzviet Eiropā ir izpārdoti, turklāt viņu šovasar izdotais albums ”Ellipsis” ir guvis lielus panākumus visā pasaulē. 

Savukārt duets “The Kills” ir dibināts 2000. gadā, apvienojoties amerikāņu dziedātājai Elisonai Moshartai un britam Džeimijam Hinsam. Mūziķi šogad pieteica savu atgriešanos, laižot klajā piekto studijas albumu “Ash&Ice”. Aizvadītajā vasarā grupa muzicēja festivālā “Isle of Wight” Lielbritānijā, Koačellas mūzikas un mākslas festivālā Kalifornijā un citos. 

Saistībā ar “Foo Fighters” koncertu, Lucavsalā no trešdienas plkst.8 līdz 22.jūnija plkst.8 slēgs satiksmi Laivu ielas posmā no Lucavsalas ielas līdz Salu tiltam Satiksme tiks slēgta arī piebrauktuvē pie veikala “K Sennukai” piegādes zonas no Lucavsalas ielas puses (izņemot ar veikala “K Rauta atļaujām”). Minētie ierobežojumi neattiecas un operatīvo transportu un transportlīdzekļiem ar pasākuma organizatoru izsniegtām atļaujām. 

No 20.jūnija plkst.20 līdz 22.jūnija plkst.8 tiks aizliegts transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt Merķeļa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai un Pulkveža Brieža ielas 60 metru garā posmā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu. Minētie ierobežojumi neattiecas uz sabiedrisko transportu. Tāpat apstāties un stāvēt būs aizliegts Lucavsalas ielas abās pusēs un Laivu ielas abās pusēs. Pasākuma laikā slēgs kuģošanas līdzekļu satiksmi Mazajā Daugavā. Ierobežojums neattiecas uz pasākuma organizatoru kuģošanas līdzekļiem.

Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu