Verona 24.-28.augusts. Veronas opermūzikas festivāls. Opera "Aīda". Venēcijas mākslas biennāle. • IR.lv

Verona 24.-28.augusts. Veronas opermūzikas festivāls. Opera “Aīda”. Venēcijas mākslas biennāle.

27
NULL

Ceļojums pārdots! 
Augusta beigās Veronas vairāk kā 2000 gadus senajā romiešu amfiteātī notiek pasaules slavu ieguvušais Arena di Verona opermūzikas festivāls. Tā programmā šogad Džuzepes Verdi operas Aīda 1913.gadā tapis iestudējums ar tam laikam raksturīgo vērienu. Baudīsim divas Itālijas pērles Veronu, Venēciju un tajā notiekošo mākslas biennāli, un vīnu vīnadarītavā Villa Mosconi Bertani.

Kad: 24.-28. augusts 
Cena, nakšņojot divvietīgā numurā 863 EUR  (1 brīva vieta numuriņā ar atsevišķām gultām)
Cena, nakšņojot vienvietīgā numurā 1042 EUR (izpārdots)

Cenā iekļauts
– avio biļete Rīga – Venēcija – Rīga, 
– transfērs no un uz lidostu, 
– dzīvošana 4* viesnīcā ar brokastīm, 
– biļetes uz operas Aīda izrādi, 
– ekskursija pa Veronu un Venēciju gida vadībā, 
– transfērs no un uz Venēciju, 
– ieejas biļetes Venēcijas mākslas biennālē, 
– ceļojuma apdrošināšana. 

Par atsevišķu samaksu 45 EUR vīna darītavas Villa Mosconi Bertani apmeklējums un vīnu degustācija. 
Papildus izmaksas: tūristu nodoklis Veronā 2 EUR no personas par nakti. Nodoklis jāmaksā uz vietas viesnīcā. 

Ceļojuma programma 
1.diena pl.16:00 izlidosim no Rīgas uz Venēciju. No Venēcijas ar autobusu dosimies uz Veronu, kur iekārtosimies viesnīcā Hotel SAN PIETRO. Ja vēl būs luste un enerģija, brīvais laiks naksnīgās pilsētas baudīšanai. 

2.diena Pēc brokastīm viesnīcas restorānā kopīgi dosimies trīs stundu garā ekskursijā pa Veronu, lai gida pavadībā iepazīstu pilsētu. Dienas atlikušo daļu katrs varēs baudīt pēc saviem ieskatiem. 

3.diena Pēc brokastīm viesnīcas restorānā ar autobusu dosimies uz Venēciju, kur mūs sagaidīs gids, lai, stāstot pilsētas stāstus, parādītu Venāciju, pilsētu uz daudzajām salām. Esam ieplānojuši arī Venēcijas mākslas biennāles apskati. Laikmetīgās mākslas dzīves nozīmīgajā festivālā katru reizi piedalās arī kāds no latviešu māksliniekiem, gūstot atzinību un ievērību. Vakarā ar autobusu dosimies atpakaļ uz viesnīcu Veronā. 

4.diena Pēc brokastīm viesnīcas restorānā brīvais laiks pilsētas apskatei. Pl.13.30 ar autobusi dosimies uz Villa Mosconi Bertani, to iesaka apmeklēt Michelin wine trails of Italiy. Ekskursijā pa vīna dārziem un pagrabiem iepazīsim stāstu par Veronas reģiona vīna darīšanas tradīcijām, degustēsim četrus dažādus vīnus: Soave Lepia Doc, Torre Pieve Chardonnay, Decima Aurea Merlot, Amarone Classico. Pēc atgriešanās no vīna darītavas, kopīgi dosimies uz Arena di Verona, lai baudītu Džuzepes Verdi operas Aīdu 1913.gadā tapušo iestudējumu. 

5.diena Pēc brokastīm viesnīcas restorānā, līdz pl.12.00 izrakstīsimies no viesnīcas un novietosim mantas viesnīcas glabātavā. Pirms došanās uz lidostu vēl pāris stundas brīvais laiks pilsētas apskatei. Pl.14.30 ar transfēru dosimies uz lidostu Venēcijā. 18.30 izlidosim uz Rīgu, kurā plānots ielidot pl.22.00

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties [email protected] vai 67 281 588. Ceļojumā palikusi vēl viena brīva vieta!

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu