Lai dzīvo lokālā sasilšana! • IR.lv

Lai dzīvo lokālā sasilšana!

20
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (20)

Aivars 25.05.2017. 18.07

Nu Reizniece-Ozola jau nu nebūs tā, kas reformu bīdīs uz priekšu. Viņa tikai izmantoja momentu, uzskrēja uz skatuves un nobļāvās es visiem pie algas pielikšu ! Bet kad redzēja, ka velk uz grūtībām un nepopulāriem soļiem, pazuda miglā.

+6
-3
Atbildēt

5

    basta > Aivars 25.05.2017. 22.20

    to Aivars

    Vai tad viņa ir Dombrovskis, ka mēdijos visu laiku būtu jāzīmējas? Kurš: Meļņiks, Savickis un Korens bīdīs reformas?

    +1
    -9
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Aivars 25.05.2017. 18.47

    Tikai nevajag muldēties.

    Pašlaik Finanšu ministrija intensīvi strādājot, lai gatavotus likumprojektus, kas saistīti ar nodokļu reformu. Tos iesniegt Saeimā paredzēts līdz jūnija beigām, piebilda Reizniece-Ozola.

    Vienlaikus politiķe akcentēja, ka no EK kopumā saņemti pozitīvi signāli par Latvijas iecerēto nodokļu reformu. Viņa tikusies ar ekonomikas, finanšu, nodokļu un muitas komisāru Pjēru Moskovisī, kurš esot atzinīgi novērtējis, ka Latvija sākusi nodokļu reformu, risinot jautājumus, uz kuriem norādīts jau iepriekš, piemēram, attiecībā uz darbaspēka nodokļu sloga samazināšanu.

    Ministre norādīja uz atšķirībām vērtējumu metodoloģijā un piebilda, ka diskusija ar EK ir par to, kādā ekonomikas attīstības ciklā ir mūsu tautsaimniecība. Reizniece-Ozola sacīja, ka pašlaik varam strādāt ar pašreizējo reformu ar esošām prognozēm, par ko viņa saņēmusi pozitīvu attieksmi.

    Kā ziņots, EK veiktais Latvijas fiskālo plānu – iecerētās nodokļu reformas – novērtējums liecina par būtiskas novirzes risku no Stabilitātes un izaugsmes pakta prasībām 2018.gadā. EK publiskotais ziņojums bija par Latvijas stabilitātes programmu, kurā bija ieskicēts arī nodokļu reformas plāns.

    Pēc šī paziņojumā Kučinskis gan uzsvēra, ka atzinums no EK par plānoto nodokļu reformu nav bijis, tāpēc nav saprotams, kā EK pārstāvniecība Latvijā izplata savas ziņas.https://www.diena.lv/raksts/latvija/viedokli/reizniece-ozola-javirzas-uz-prieksu-ar-pasreizejo-reformu-14172849

    +2
    -8
    Atbildēt

    0

    basta > Aivars 27.05.2017. 15.18

    to Normunds

    Ko tad gaidīji no prokremliskiem sodomītiem?

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Normunds > Aivars 26.05.2017. 12.53

    Es nesaprotu, kāpēc sorosīti tik nikni iestājas pret nodokļu reformu un klaji nomelno gan reformu, gan Danu Reiznieci Ozolu? Par Vienotību viss skaidrs, tie neieredz latviešu tautu un nekad nepieļaus, ka nabadzīgajai tautas daļai kaut drusku paliek vieglāk. Bet sorosītu pozīcija man nav saprotama, sorosīti nekaunīgi melo par reformu. Kāpēc?

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    Aivars > Aivars 25.05.2017. 19.10

    Jūtos pārsteigts, jau kādu laiku nebiju viņu manījis nevienā medijā kaut ko sakot. Salīdzinot kad reklamēja MUN un atteikšanos no obligātajām sociālajām iemaksām (es to uzskatu par budžeta un pensiju sistēmas čakarēšanu), tad viņa rītos un vakaros visos medijos rēgojās.

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

WAT 29.05.2017. 14.48

Sen nebiju šai vietnē iegriezies, ZZS&Rumpelrūķa šturmtrūperi pozīcijas un metodikas nemaina…

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu