''Kopīgas vērtības'' • IR.lv

”Kopīgas vērtības”

32
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (32)

DikembeSakamoto 12.05.2017. 16.31

Komunisti ir kaut kas nopietnāks un bīstamāks par čekas maisiem. VDK un viņu ziņotāji strādāja, lai nodrošinātu komunistiem varu. Pilns ZZS ar komunistiem. Kādi idioti par viņiem balso?

+8
-1
Atbildēt

2

    Ēriks > DikembeSakamoto 13.05.2017. 09.49

    Kā mēs zinām,komunisti mēdz būt dažādi,atliek atcerēties kaut vai mūsu pašu Berklavu.Arī mūsdienu Ķīnas komunisti cenšas,lai valsts būtu attīstīta,atšķirībā no krievu čekistiem,kurus interesē tikai vara,tostarp varas atgūšana bijušās PSRS teritorijā,kamdēļ jaunajās neatkarīgajās valstīs vajadzēja radīt vilšanos par rietumniecisku,neatkarīgu politiku,lai iedzīvotāji gribētu atpakaļ uz Krieviju un balsotu par kremļa partijām.Nacionālkomunisti,kuru mērķis nav Latvijas postīšana, kremļa partijai vismaz atņem to vīlušos cilvēku balsis,kuri vēl nav gatavi balsot par īstiem nacionālistiem.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Krotow > DikembeSakamoto 23.05.2017. 20.37

    Nacionālkomunisti mūsdienu politikā ir tas, par ko saka, ka ceļš uz elli ir ar labiem nodomiem bruģēts. Idejiski viņi ir par Latviju, taču prasmes darba metodes palikušas PSRS. Tāpēc reti kurš no viņiem der mūsdienu politikā. Arī biznessā čomošanās, čupošanās un korumpēšanās viņu starpā ir lielāka – vienkārši nemāk strādāt citādāk.

    0
    0
    Atbildēt

    0

dzeris49 12.05.2017. 17.51

Nu bet ar to par maz, manuprát visu, kas attiecas uz músu daudzajám amatpersonám, deréja pasludinát par valsts noslépumu.

Tá teikt, samaksá nodokli, un stávi pie ratiem un nevauk’s’ki, neuzdod stulbus jautájumus, tipa, no kurienes tev radusies nauda, utt., nevajag traucét atbildígiem cilvékiem strádát!

Un kur’s at’lausies pajautát – tiesát par valsts noslépuma izpau’sanu

Latvija ir valsts “ar ípa’sám vajadz’ibám”, un domáta nevis cilvékiem, bet, amatpersonám, politi’ki ‘seit ir tikai “sponsoru” pakalpi’ni, kuru vienígais uzdevums ir nosppiest pareizo podzi’nu, to, ko liek, un par to tiem at’lauts noteikt sev algu, prémijas, privilé’gijas, utt., un pat divlitre’nu likteni un pie’nemt “tikumíbas” liku.

Un kp’s ZZS nák’sanas pie varas degradéjam un virzamies uz NVS pusi politiskás étikas zi’ná arvien strauják, ‘sis te likumprojekts ir tikai viens piemérs, bet, kuru tas intersé.

+7
-3
Atbildēt

1

    basta > dzeris49 13.05.2017. 10.51

    NVS faktiski nav, tātad mūsu varturu bākuguns spīd no kremļa.

    Vienotības zilais sapnis:

    http://agonia-ru.com/archives/7379 Es ceru, ka mūsu valsts tomēr tik zemu nenobrauks, nepagūs līdz nākamām Saeimas vēlēšanām.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

lno 12.05.2017. 16.26

basta. SC taču balsoja par atslepenošanu:)

+2
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu