Jakrins nezina, vai pašvaldība pārtraukusi darba tiesiskās attiecības ar Reinbahu • IR.lv

Jakrins nezina, vai pašvaldība pārtraukusi darba tiesiskās attiecības ar Reinbahu

9
NULL

Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins un domes Birokrātijas apkarošanas centrs nezina, vai pašvaldība pārtraukusi tiesiskās darba attiecības ar augustā atstādināto departamenta direktoru Vitāliju Reinbahu.

Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja šodien skatīja jautājumu par Rīgas domes Satiksmes departamenta pretkorupcijas pasākumu plāna izpildes rezultātiem 2016. gada 10 mēnešos.

Sēdes laikā deputāts Uģis Rotbergs (V) ziņotājiem – Jakrinam un Birokrātijas apkarošanas centra vecākajam ekspertam Aigaram Evardsonam – jautāja, vai darba tiesiskās attiecības ar departamenta iepriekšējo vadītāju ir pārtrauktas.

Jakrins atbildēja, ka tā nav viņa kompetence. Arī Evardsons pauda, ka darba tiesiskās attiecības nav viņu kompetence, jo Birokrātijas apkarošanas centrs vērtē tika iespējamos riskus departamentā.

Jau ziņots, ka augustā Rīgas domes mērs Nils Ušakovs (S), neapmierināts ar ielu remontu gaitu, no amata atstādināja Satiksmes departamenta direktoru Reinbahu. Atstādinot Reinbahu, Ušakovs pauda, ka lēmums par viņa tālāko atbrīvošanu no amata tiks pieņemts tuvākajā laikā.

Jautājumu bija plānots skatīt Rīgas domes sēdē 30. augustā, bet tas tika izņemts no darba kārtības. Pēc tam jautājums Rīgas domes darba kārtībā nav parādījies.

Komentāri (9)

Māris 09.03.2017. 19.40

Ja atlaistu Reinbahu, būtu jārīko konkurss uz direktora amatu, kamēr Reinbahs nav atlaists, pa departamentu, bīdot Skanstes tramvaju, var rosīties Jakrins.

Žēl, ka dēļ tā izpaliek arī solītā darbinieku izvērtēšana, jo šovasar remontus plānos un vadīs tie paši, kas pagājšgad tik spilgti izcēlās.

+1
0
Atbildēt

1

    Es > Māris 10.03.2017. 08.47

    Vai E. jakrins savulaik nebija NA biedrs? A. Požarnova līdzinieks?

    0
    0
    Atbildēt

    0

andrejs 10.03.2017. 11.01

Tomēr LA biedrs Jakrins dzimis 24.12.1980. Studējis politiku un uzņēmējdarbību, strādājis valsts pārvaldes struktūrās un pašvaldību uzņēmumos, bijis Latvijas tenisa valstsvienības dalībnieks. VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” valdes loceklis. Politiskās partijas “Latvijas attīstībai” biedrs.

0
0
Atbildēt

0

Māris 10.03.2017. 10.58

Kur tik viņš nav pabijis! Gan Nacionāļu rindās, tad pie Šlesera, tad Latvijas attīstībai valdē, kopš iefīrēšanās Satiksmes departamentā un Rīgas satiksmes valdē, slavē Ušakovu un Ameriku.

Nav zināms, vai vēl LA biedrs, partija apgalvo, ka viņiem ar Jakrinu vairs neesot nekāda sakara.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu