Lielbritānijā par Latvijas amatpersonas slepkavības plānošanu aiztur viesstrādnieci • IR.lv

Lielbritānijā par Latvijas amatpersonas slepkavības plānošanu aiztur viesstrādnieci

26
Rīgas Centrālcietums. Foto: Edijs Pālens, LETA.

Janvāra sākumā policija saņēma informāciju, ka tiek plānota kādas valsts amatpersonas slepkavība. Policija noskaidroja, ka pasūtītājs ir 1983. gadā dzimusi Latvijas iedzīvotāja, kas Lielbritānijā rūpnīcā pelnījusi naudu kā strādniece.

Lielbritānijā par kādas Latvijas amatpersonas slepkavības plānošanu aizturēta viesstrādniece, šodien žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas (VP) Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieks Jānis Lazdiņš, kā arī Kriminālizmeklēšanas pārvaldes Slepkavību atklāšanas un personu meklēšanas nodaļas priekšnieks Romāns Jašins.

Janvāra sākumā policija saņēma informāciju, ka tiek plānota kādas valsts amatpersonas slepkavība. Policija noskaidroja, ka pasūtītājs ir 1983.gadā dzimusi Latvijas iedzīvotāja, kas Lielbritānijā rūpnīcā pelnījusi naudu kā strādniece.

Policija noskaidroja, ka par slepkavības izdarīšanu apsolīta 1200 eiro liela samaksa un slepkavība bija jāizdara pie amatpersonas darbavietas. Nozieguma motīvi nav saistīti ar amatpersonas profesionālo darbību, bet galvenā versija ir personiska nepatika, jo sieviete ar amatpersonu bija savstarpēji pazīstami, skaidroja policijas pārstāvji.

Sievietei slepkavības izdarītāju vēl nebija izdevies atrast. Policijai sadarbībā ar britu kolēģiem sievieti Lielbritānijā izdevās aizturēt un šobrīd tiek kārtotas formalitātes sievietes nogādāšanai Latvijā.

Amatpersonas, kuras slepkavība plānota, darbavietu policija neatklāja, taču tā nav bijusi augsta ranga. Amatpersona iepriekš draudus nebija saņēmusi, norādīja policijas pārstāvji.

 

Komentāri (26)

Centrum 22.02.2017. 10.23

Ko Tramps kavējas ar paziņojumu par Latviju,kas kļuvusi par terorisma epicentru?Latviešu imigranti plāno un pasūta slepkavības,draud spridzināt centrālo staciju,veikalus.Viņam neviens to nav pateicis vai dzīvo ar pārliecību,ka Latvija atrodas Trampam draudzīgajā Krievijā,Sanktpēterburgas pievārtē.

+7
-5
Atbildēt

2

    Ēriks > Centrum 22.02.2017. 12.08

    Ārvalstu mediji informē, ka naktī uz otrdienu Stokholmas rietumu rajonā sākušās nekārtības.

    Policija informējusi, ka pagaidām nenoskaidrota personu grupa pirmdienas naktī aizdedzinājusi vairākas automašīnas un izlaupījusi Stokholmas rietuma rajona Rinkebī veikalus.

    Likumsargu ziņojumā norādīts, ka nekārtības sākušās pēc kādas meklēšanā esošas personas aizturēšanas. Nemiernieki policijas virzienā raidījuši akmeņus un citus priekšmetus. Viens likumsargs ievainots.

    Lai gan vēl nav gūts oficiāls apstiprinājums, Zviedrijas mediji informē, ka nekārtībās piedalījušies 30-50 cilvēki.

    http://nra.lv/pasaule/201450-nekartibas-stokholma-izlaupiti-veikali-un-aizdedzinatas-automasinas.htm

    +3
    -7
    Atbildēt

    0

    robotron > Centrum 23.02.2017. 02.52

    Centrum

    Vai tu un citi Viebotību atbalstošie pidarasi gaidījāt, ka Trampa kungs pievērsīs jums primāri savu uzmanību! Izdzimteņi, pienāks arī jūsu kārta.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu