Stingra nostāja • IR.lv

Stingra nostāja

19
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (19)

dzeris49 20.02.2017. 09.44

īsi nesaprotu, kāpēc daži vietējie pseidoliberāļi, jo ar īstu liberālismu tiem nav absolūti nekāda sakara, attaisno JUnkeru.

Jo Junkera vāvuļošana ir vērsta NATO vājināšanai, un NATO vājināšana ir taisni tas, kjo vēlās Putins un kas Latvijai būtu katastrofa.

Protams, drošība nav tikai militārais spēks, arī ekonomika, utt., bet, ir situācijas, valstis, un cilvēki, kas saprot tikai spēku.

Jādomā, katram ir gadījies vēlā vakarā satikt kādu kompāniju, kas sāk pieksīties, prasīt cigareti, utt, ar acīmredzamu nolūku jūs pazemot vai piekaut.

Un ko jūs līdzīgā situācijā iesāksiet, nolasīsiet lekciju, ka būt agresīvam un kauties ir slikti, utt?

Vai, darīsiet to, kas att. situācijā ir jādara – bliezīsiet pirmais tam, kas ir visagresīvākais un spēcīgākais, lai pārējie piebremzē un sāk domāt, vai tas ir to vēts, pieņemsim, ka jūs pēc tam piekaus, bet, jūas vismaz būsiet saglabājuši pašcienu?

Un vai tie huligāni cienīs vairāk, ja jūs izrādīsiet to spēku, vai, ja centīsities samierināties, utt?

Ir valstis, kas absolūti neatšķiras no tāds lumpeņu kompānijas, un kuras no agresijas var apturēt tikai spēks, kuras ciena tikai spēku, vai arī spēka pielietošanas draudus, nevis pātarus, un Krievija ir viena no tādām valstīm, diemžēl.

+13
-4
Atbildēt

8

    dzeris49 > dzeris49 20.02.2017. 15.38

    DD1 – manuprāt, nevajag visas cilvēku īpašības noreducēt tikai uz politiku.

    Ja kādam patīk Putins, Obama, Tramps vai kaut vai Lembergs,tas automatiski nenozīmē, ka viņš citādi ir slikts cilvēks, viosmaz, man ir tādi paziņas.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 20.02.2017. 10.50

    Jā, vairākums krioevu ir normāli cilvēki, un absolūtri neatšķiras no visiem pārējiem, tāpat, kā vairākums latviešu un pārējo cilvēku visās valstīs, slikti, ka tu to neesi spējīgs saprast, man tevi kaut kur kļūst žēl, jo tu esi aprobežots cilvēciņš.

    Kaut, no otras puses, ko man tevi žēlot, tu jau pats nesaproti, cik aprobežots esi.

    +6
    -8
    Atbildēt

    0

    andrejs > dzeris49 20.02.2017. 10.45

    valstis, kas absolūti neatšķiras no tāds lumpeņu kompānijas, [….] un Krievija ir viena no tādām valstīm, diemžēl.

    —————-

    Bet vairums krievu ir “normāli cilvēki”, vai ne?

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > dzeris49 20.02.2017. 11.17

    andrejs

    86% Krievijas iedzīvotāju, tātad krievu sanāks visi 99. Krievi ir kolektīvais Puķins.

    +6
    -5
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > dzeris49 23.02.2017. 10.49

    mjā, man arī nepatīk absolutizēt… bet nu tas nenormālais atbalsts Putinam/impērijai/”vstavaņijei s koļen” nekādi nerada sajūtu, ka “vairums ir normāli”.

    Vai tad pēc Hitlera nākšanas pie varas Vācijā vairākums viņu neatbalstīja? Tur tobrīd arī varēja teikt “vairākums vācu ir normāli cilvēki”?

    Man šķiet, ka būtiskākais ir tas, ka abstraktais “vairākums” neinteresējas un neiedziļinās lietās, kas notiek apkārt – nav laika, intereses, atbildības.

    Jā, pieļauju, ka liela daļa svēti tic tam ko pa TV-kasti viņiem stāsta un tādā kontekstā atbalstīt savas tautas glābēju, kas notur valsti, sabiedrību pret naidniekiem, visādiem noziedzniekiem un netikumību slavinātājiem – nu vai tad par tādu var nebalsot?

    Džeri, bet, vai uzskati, ka pat pieņemot, ka balso par Putinu tāpēc ka notic propagandai – ir “normāli” (ja šo vārdu uztveram ar nozīmi “pieņemami”)? Vai tiešām normāls cilvēks var noticēt sviestam par baltiešu snaiperēm – baltajām zeķubiksēm? Vai nepainteresējoties vairāk ir normāli nekritiski pieņemt ka ukraiņu karavīri sit krustā divgadīgu bērnu? Krievijā aptaujas liecinot, ka lielākā daļa Staļinu uzskata par varoni. Vai arī tas liecina par to ka “vairums ir normāli cilvēki”? Vai varbūt gribi teikt, ka ļaušanās primitīvai propagandai (tādai, kura nevarētu iedarboties, ja cilvēks pieliktu kaut nelielas pūles “faktu” pārbaudei) ir “normālības” pazīme? Tādā gadījumā piekrītu – vairums Krievijas iedzīvotāju ir “normāli” cilvēki.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    andrejs > dzeris49 20.02.2017. 10.57

    Kāds tur bij tas normālo krievu atbalsts puķina “politikai po Krimu”? Aptuveni 86%?

    Cik procenti no Latvjā palikušajiem krievu kolonistiem preža in citās vēlēšanās balso par Kremļa partijas kandidātiem? Vai nebija 90%?

    +9
    -4
    Atbildēt

    0

    DD1 > dzeris49 20.02.2017. 14.26

    > dzeris49

    “vairākums krioevu ir normāli cilvēki”

    Ilgi domāju tāpat kā Jūs un katru par to gribēju pārliecināt. Diemžēl viss liecina par pretējo. Varbūt laimīgas sagadīšanās gadījumā pēc pāris paaudzēm vairums krievu būs normāli cilvēki, pagaidām tādi ir mazākums.

    +7
    -2
    Atbildēt

    0

    DD1 > dzeris49 20.02.2017. 16.43

    > dzeris49

    “Ja kādam patīk Putins…, tas automatiski nenozīmē, ka viņš citādi ir slikts cilvēks”

    Ja kādam patīk Putins, tad patīk, ka Kremļa pievārtē var nošaut Ņemcovu, patīk, ka veselu ukraiņu tautu var zākāt un iet iekarot utt. Nevar būt, ka tas ir labs cilvēks.

    P.S. Tikko klausījos Irinu Prohorovu (Eho Moskvi),- labs cilvēks, būtu izcila Krievijas prezidente. Bet ir Putins, kas patīk krieviem…

    +8
    -2
    Atbildēt

    0

DD1 20.02.2017. 14.30

Nepietiek, ka Junkera politikas dēļ notika Brexits, kas var arī turpināties kā Frexits, vēl arī NATO saites grib vājināt. Var tikai pabrīnīties, kā šis dzērājs vispār ietika amatā.

+9
-2
Atbildēt

1

    robotron > DD1 20.02.2017. 14.41

    DD1

    Var tikai pabrīnīties, kā šis dzērājs vispār ietika amatā.

    Ar čekas nopirkto un sakompromitēto EP deputātu balsīm.

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

lno 21.02.2017. 00.15

No tvitera

Pensionārs Bauskā

Pamatīgu paniku Ņujorkas lidostā radīja kāda krievu tūrista skaļais sauciens sievai: “Alla, ja v bar”!

+6
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu