ASV apelācijas tiesa atsakās atjaunot bloķēto Trampa rīkojumu aizliegt iebraukt vairāku valstu pilsoņiem • IR.lv

ASV apelācijas tiesa atsakās atjaunot bloķēto Trampa rīkojumu aizliegt iebraukt vairāku valstu pilsoņiem

141
Foto: John B. Mabanglo, EPA/LETA.

Triju tiesnešu grupa vienprātīgā lēmumā atteicās bloķēt zemākas instances tiesas spriedumu, kas apturēja Trampa rīkojumu un ļāva iebraukt ASV to valstu pilsoņiem, uz kuriem šīs rīkojums attiecas.

ASV federālā apelācijas tiesa ceturtdienas vakarā atteicās atjaunot bloķēto prezidenta Donalda Trampa izpildrīkojumu par bēgļu programmas apturēšanu un aizliegumu iebraukt ASV septiņu musulmaņu valstu pilsoņiem.

Triju tiesnešu grupa no 9. iecirkņa apelācijas tiesas Sanfrancisko vienprātīgā lēmumā atteicās bloķēt zemākas instances tiesas spriedumu, kas apturēja Trampa rīkojumu un ļāva iebraukt ASV to valstu pilsoņiem, uz kuriem šīs rīkojums attiecas.

Apelācijas tiesas lēmumu ir iespējams pārsūdzēt ASV Augstākajā tiesā, un Tramps solīja to darīt, tviterī ierakstot: “Tiksimies tiesā, uz spēles ir mūsu valsts drošība!”.

Apelācijas tiesa noraidīja Trampa administrācijas apgalvojumu, ka tai neesot pilnvaras pārskatīt prezidenta izpildrīkojumu.

“Nav nekāda precedenta, kas atbalstītu šo apgalvojumu par nepārskatāmību, kas ir pretrunā mūsu konstitucionālās demokrātijas pamatstruktūrai,” paziņoja tiesa.

Tiesneši atzīmēja, ka Vašingtonas un Minesotas štati bija izteikuši nopietnus apgalvojumus par reliģisku diskrimināciju.

Jau ziņots, ka federālais apgabala tiesnesis Džeimss Robarts Vašingtonas štata Sietlas pilsētā pagājušo piektdien izdeva rīkojumu, ar kuru ir uz laiku bloķēts prezidenta Donalda Trampa 27. janvāra izpildrīkojums. Tiesnesis pieņēma šādu lēmumu pēc Vašingtonas un Minesotas štatu prasības.

ASV Tieslietu ministrija sestdienas vakarā aicināja 9.iecirkņa federālo apelācijas tiesu noraidīt šo tiesneša rīkojumu.

Tramps 27. janvārī parakstīja izpildrīkojumu, kas paredz pastiprināt iespējamo imigrantu vai bēgļu pārbaudi, lai atstātu “radikālos islāma teroristus ārpus Amerikas Savienotajām Valstīm”.

Saskaņā ar šo rīkojumu visa ASV programma bēgļu izmitināšanai tiek apturēta vismaz uz 120 dienām, kamēr tiks pieņemti jauni stingri bēgļu pārbaudes noteikumi.

Sīriešu bēgļu uzņemšana tiek apturēta uz nenoteiktu laiku vai līdz laikam, kad prezidents pats izlems, ka viņi vairs nerada draudus.

Izpildrīkojums arī paredz uz 90 dienām apturēt vīzu izsniegšanu cilvēkiem — gan ceļotājiem, gan imigrantiem — no Irākas, Irānas, Jemenas, Lībijas, Sīrijas, Somālijas un Sudānas.

Komentāri (141)

Anonīms 10.02.2017. 13.27

Piemērs Nr. 1. Latvijas lidotāji nometa ieroču kravu Indijā vai vismaz pilotēja lidmašīnu, no kuras tika nomesta šī krava. Tātad, ja vainas prezumpcija ir atzīta, kas traucē Indijas varas iestādēm uzskatīt visus Latvijas iedzīvotājus par potenciāliem teroristiem?

Piemērs Nr. 2. Latvijas iedzīvotāji ir piedalījušies konfliktā Sīrijā džihadistu pusē. Pēc kolektīvās vainas teorijas visi Latvijas iedzīvotāji ir potenciāli teroristi ar visām no tā izrietošām sekām.

Īstam teroristam šis aizliegums traucē vismazāk. Viņam tikai jāizgatavo jauni dokumenti un jāsacer jauna leģenda. Cilvēkiem, kas regulāri maina dokumentus un identitātes, šis nevarētu būt pārāk liels traucēklis.

+3
-4
Atbildēt

12

    Anonīms > Anonīms 10.02.2017. 13.43

    Indijas varas iestādes varētu neiedziļināties tādos sīkumos.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    Es > Anonīms 10.02.2017. 13.42

    robotron

    Jēkabs Peters https://lv.wikipedia.org/wiki/J%C4%93kabs_Peterss Ģederts Eliass, dalībnieki Krāsotāja grupā… Kurš šos ievazāja Lavijā?

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 10.02.2017. 14.37

    Lidotāji bija no Latvijas un viņiem bija Latvijas izdoti dokumenti. Pārējais Indijas varas iestādēm var nelikties svarīgi. Ja indietis Rīgā neaprēķinātu viskija devu un izdemolētu restorānu, Latvijā arī nevienu neuztrauktu, no kuras provinces viņš nācis un kāda ir viņa dzimtā valoda.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 11.02.2017. 17.54

    ”mauzeris, kas pārbarots ar steroīdiem”, 1917. gada modelis

    http://jamesdjulia.com/item/1268-369/

    Mūsējiem tādu vēl nebija. Ja būtu, tad arī britu strēlniekiem klātos plāni.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 11.02.2017. 17.36

    No britu puses ieradās gan armijas strēlnieki (bet tas jau ir nopietns pretinieks pat revolucionāriem) gan Maksima ložmetējs (kuram gan nedeva vārdu) un tika izsaukta arī artilērija. Neskatoties uz to visu, mūsējie noturējās 6 stundas, nepadevās un uzvarētājam roku nebučoja.

    * Mauzera pistolēm, kas bija anarhistiem/revolucionāriem/bandīšiem (nevajadzīgo svītrot) teorētiskais šaušanas tālums un atzīmes uz tēmēkļa ir līdz kilometram, lai gan ir dzirdētas šaubas, vai tiešām ar mauzeri var trāpīt pa kilometru, pat ar korekcijām un dievpalīgu. Par efektīvu šaušanas tālumu tiek uzskatīti 150 – 200 metri, kas pistolei ir izcili labs rādītājs (kā teiktu austrumu kaimiņvalsts militāro forumu publika – ”pārpistole un zemautomāts”). Mūsējo mauzeri apliecināja savu pārākumu pār britu policijas revolveriem un britiem nācās iesaistīt armiju.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 11.02.2017. 00.29

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 10.02.2017. 15.26

    Stāsta, ka visi trīs tomēr nepārcēlās uz mūžīgo medību laukiem, bet viens kaut kā pamuka un nodzīvoja atlikušo mūžu kā parasts pilsonis.

    Vēl bija uzbrukums Rīgas policijas pārvaldei ap 1906. gadu, kas nevarēja izdoties tāpēc, ka izdoties nevarēja, bet izdevās. Pretinieks nebija gaidījis, ka viņu paņems uz nekaunību. Vēl 1905. gada revolūcijas laikā bija līdzīgs pasākums Centrālcietumā. Toreiz, kad Kara muzeja vietā bija Revolūcijas muzejs, tur varēja redzēt maketu ar figūriņām, kur kurš stāvējis un cik kurā pusē zaudējumu. Pēc padomju datiem 15:0 mūsējo labā, skaitot arī ievainotos.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 10.02.2017. 15.17

    Varbūt sers piedāvāja savu palīdzību britu kontrsnaiperu krupai, rādīdams uz spieķa uzmauktu cilindru kā viltus mērķi?

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 10.02.2017. 14.50

    Valdis

    Klejo uz puslīdz ticamiem faktiem bāzēta versija, ka trīs mūsējie no revolucionāru kontingenta kaut kad 20, gadsimta pašā sākumā sagrāba māju Londonā, nostādīja uz pakaļkājām britu policiju un viņus no tās mājas izēda ar artilēriju – citādi nesanāca.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    robotron > Anonīms 10.02.2017. 13.29

    gotinjteevs

    Piemērs Nr. 1. Latvijas lidotāji nometa ieroču kravu Indijā

    Tie bija nelegālie imigranti, kas ievazāti Latvijā padumjā laikā.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > Anonīms 10.02.2017. 14.57

    gotinjteevs

    Nu, tak jau par to stāsts :) Un vēl viņi pamanījās seram Vinstonam cilindru samaitāt, ietaisot tajā sīku caurumu :)

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    robotron > Anonīms 10.02.2017. 14.04

    gotinjteevs

    Ja Indijas varas iestādēm ir svarīga valsts drošība, tā nedrīktēja ignorēt faktu, ka teroristi bija krievi.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

robotron 10.02.2017. 11.27

Izskatās, ka ASV briest nopietnas tiesas reformas. Tas, ka tiesneši sabotē Prezidenta lēmumus, kas ir būtiski valsts drošībai, nav pieļaujams.

+7
-9
Atbildēt

92

    MZGD > robotron 11.02.2017. 01.04

    Ar PSRS pagātnes apraksts miervaldim sanāk ciešams, bet ar ASV ir pilnīgas auzas.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 14.31

    Kļūdas nebija – ”izmeklēšanai” bija labi zināms, ka tas nav ”tas” Fričs. Bet vajadzēja ”to otru” Friču izēst no amata un tāpēc liecības ”piekoriģēja”.

    Bija zināms arī tas, ka cita ģenerāļa – fon Blomberga līgava ir bijusi policijas uzskaitē kā prostitūta. Tā kā fon Blombergu vajadzēja izēst no bruņoto spēku vadības, pirms kāzām šo faktu no ģenerāļa slēpa.

    Bet tie bija ģenerāļi. Ar untermenšiem kā robotrons nekādu trīsstāvīgu kombināciju nebūtu, iztiktu ar vienkāršu purna sišanu.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 15.44

    Ēriks

    Nesauc krievu teroristus par LATVIJAS lidotājiem. Terorists nav tikai tas, kurš personīgi spridzina bumbu, teroristi ir arī tie, kas tās bumbas piegādā, kas tās uztaisa, FSBešņiki Armani uzvalkos un Chopard pulksteņiem uz rokas, kuri terora aktus plāno un koordinē un Puķins, kurš tos pasūta.

    Teroristi ir krievu popi, kā terorisma ideologi un krievu pasaule, kas 99% teroru atbalsta.

    p.s. 9/11 terora aktā piedalījās vesela nodaļa Lubjankā Dzeržinska laukumā Maskavā un desmitiem ASV un Tuvajos austrumos bāzēto FSBešņiku.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    Ēriks > robotron 11.02.2017. 15.17

    gotinjteevs Nav vajadzīgs nemaz tik liels skaits teroristu, lai nostādītu uz pakaļkājām jebkuru mūsdienu demokrātiju. 11. septembra teroristi sagrāba 4 lidmašīnas, no kurām mērķi sasniedza 3. Tātad ap 16 teroristu, bet būtu pieticis ar 12. Skaitlis 12 ļoti labi atbilst apzīmējumam ”daži trakie”. Zaventemas lidostā ”izpildītāju” bija 2 vai 3. Latvijas lidotāju, kas veda ieročus Indijas separātistiem, arī bija 3. Tā ka iztaisīt no Latvijas terorisma lielvalsti ir pavisam vienkārši, ja tikai būtu vēlēšanās.

    +++++++

    Latvijas lidotāji pelnīja naudiņu ar netīru darbiņu,nevis gatavoja teroraktu,Latvijā nav nevienas teroristiskas organizācijas.Lai izplānotu un finansētu tamlīdzīgu teroraktu,ir vajadzīga organizācija ar attiecīgu ideoloģiju.Kopā 11.septembra terora aktā piedalījās 19 teroristi, no kuriem 15 bija Saūda Arābijas, 2 — Apvienoto Arābu Emirātu, 1 — Ēģiptes un 1 — Libānas pilsonis.Viņi tāpat uz ielas vien nesatikās.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 10.02.2017. 11.50

    gotinjteevs

    Veselīgā Eiropas sabiedrības daļa ar lielām cerībām skatās uz ASV. Tev un citiem cilvēces nīdējiem, staļiniskiem mērgļiem, ļoti nepatiks pārmaiņas, kas sagaida ASV un pēc tam arī pārējās civilizētās valstis. Ļiberastiskās padlas, kas ar meliem un demagoģiju ilgstoši turējās pie varas, sabiedrības aizskalos politikas kanalizācijā.

    +4
    -6
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 13.07

    Atslēgas vārdi “jakobi” un CNN (Clinton News network). Paldies par psihoanalīzi, te viens izbijušais durkas pīles un šībera operators jau ar to noņēmās.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    Ēriks > robotron 11.02.2017. 12.26

    Valdi,vispār tā bija ironija,ko es centos ielikt savos vārdos.Jemena nav Saūda Arābijā,Kalnu Karabahā saimnieko armēņi,Turcija ir NATO valsts,Ēģiptē pie varas amerikāņiem draudzīgi spēki.Etniski konflikti nav ideoloģiski konflikti,tie ir konflikti par teritoriju starp kaimiņu tautām,kurdiem nav jēgas tāpēc braukt uz ASV kaut ko spridzināt.

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 14.46

    gotinjteevs

    Cik reižu man jāatkārto viens un tas pac, ka Tramps nevar vienā dienā izlabot to, ko astoņos gados sastrādājis jūsu, marginālo padibeņu: pidarasu, nēģeru, noziedznieku, komunistu un trako bābu prezis, Baraks Huseinovičs?

    Es paļaujos, ka tas, ko viņš paveiks, nebūs rādījies cilvēces nīdēju, staļinisko kropļu, visļaunākos murgos. Galvenais, lai viņš atturās no Puķina pavāru gatavotā ēdiena un, ja viņš nolaidīsies līdz tikšanās ar Puķinu, lai tas notiek ASV kontrolētā vai neitrālā teritorijā.

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 11.54

    robotron

    Viņš mierīgi var aizliegt visiem krieviem un krievmīļiem iebraukt ASV, ko būtu elementāri izskaidrot.

    ————–

    Baidos, ka savam Kremļa daraugam izskaidrot būtu sarežģīti…

    http://media.cagle.com/177/2016/09/21/185100_600.jpg

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    Ēriks > robotron 11.02.2017. 10.32

    Tas tikai pierāda,ka daži trakie var izaugt jebkurā valstī,bet ir jābūt kādai agresīvai ideoloģijai,lai kāda valsts teroristus saražotu lielā skaitā,un būtu racionāli pieņemt šādus rīkojumus attiecībā uz šādu valstu iedzīvotājiem.Tramps acīmredzot nav muļķis un izvēlējies pareizās valstis.

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    MZGD > robotron 11.02.2017. 08.06

    “Normativus aktus” ASV prezidents nepienem. ASV prezidets ir izpildvaras vadītājs.

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 13.22

    Valdis

    Cik reižu ir jābāž pirksti rozetē, lai galīgi pāliecinātos, ka strāva sit pa pirkstiem?

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 16.24

    gotinjteevs

    “Tālāk viss atkarīgs no Indijas valdības vēlēšanās vai nevēlēšanās kaut ko iesākt pret Latviju”

    “ja ASV un ES sāktu apmainīties ar sankcijām un kontrsankcijām”

    Nesasapņojies tikai, ka varētu īstenoties krievu garnizonu slampu defektīvo atvašu slimās idejas! Skaties labāk gaisā, kad no debesīm birs altin, kas ir daudz reālāk!

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 18.01

    Valdis

    – Kas var būt vēl briesmīgāks par meiteni lauka formā?

    – Meitene ūdenslīdēja skafandrā!

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 18.40

    Viena īssvārku meiča tiks iekšā tur, kur vesels spicnažu bataljons neielauzīsies. Frontē un frontes izlūkos viņām nav ko darīt, bet aģentūrā par vienu meiču desmit Štirlicus dod.

    http://www.biography.com/people/mata-hari-9402348#synopsis

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 20.32

    Par ideoloģijām – no kurienes savu ”ideoloģiju” ņēma 13. janvāra provokatori un kāda vispār bija šī ”ideoloģija”? Kāds anšelis ataoliņš bija sapsihojies par to, ka viņš savos, pēc politiķu standarta vērtējot, vēlās bērnības gados vēl nav ievēlēts par politiķi? Un mēģina nopietni iestāstīt publikai, ka tas bija pamats masu nekārtībām? Bet pārējie fašisteļi no tās pašas bandas mēģina iestāstīt, ka skrējuši līdzi savam fīrerītim, jo jutuši viņam līdzi?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 21.19

    aivarsk

    Ziniet, aivarsk! Jums tā pasaules aina ir tāda bi-polāra. Ir tikai Jūsu viedoklis un nepareizais… Ir tikai tie, kuri mīl trumpampiņu un tie, kuri mīl Obamu. Jūsu pasaulē citu nav.. Bet īstajā pasaulē ir arī tie, kuriem nav “jūtu” ne pret vienu ne otru. Obama ir bijis par neizlēmīgu, bet trampampiņš ir vienkārši govjupuisis karalienes ballē… Es saprotu, Jums galvā iekārtots tā, ka principips – Mana ienaidnieka ienaidnieks ir mans darugs – darbojas… Bet gadās, tas nedarbojas, ne vella nedarbojas… Un pat tādam kā man, kam nepatīk kreisie, āksts bez jebkādas kultūras arī neliekas cieņas vērts…

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 22.08

    aivarsk

    Nolēmi tomēr mīlnieku: Voloģjas un gotiņtēva Miervalža, forumā iepūst malciņu svaiga gaisa?

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 22.17

    Tā, Voloģja, uzreiz atsaucies?

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 23.12

    Pirms atkāpšanās melis robotrons vēl drīkst paziņot, ka ir melojis par ASV prezidenta izstrādājumu kā ”krievu pasaules” ienaidnieku. Vai arī es paziņošu meļa robotrona vietā, bet dusmīgāk. Melim robotronam laiks 5 minūtes atzīties, ka melojis.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 23.29

    … bet pirms tam vēl melim robotronam tiek izsniegta 1 pendele uz atvadām par to, ka viņš jau otro reizi nav spējīgs atbildēt, ko tādu Bifa Tenena prototips būtu izdarījis pret Krieviju, bet arī stulbuma un gļēvulības dēļ nav spējīgs atzīt, ka melojis.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 11.35

    Izskatās, ka te kādam nav nekāda priekšstata par tiesu varu demokrātiskā valstī, bet ir uzmācīga doma, ka ASV ir izveidota diktatūra.

    +6
    -7
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 10.02.2017. 12.56

    gotinjteevs

    Mani nekādas eventuālās represijas nemaz nesatrauc, tāpat, kā nebūtu satraukušas Musolini Itālijā, Hitlera Vācijā, Franko Spānijā, vai Pinočeta Čīlē. Jāraustās ir tādiem, kā tu, ar atsaldētām galvas iekšām, marginālām staļiniskām padibenēm un parazītiem.

    +4
    -5
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 10.02.2017. 13.28

    gotinjteevs

    Protams es “turētu žaunas”, ja jau mani viss apmierinātu, īpaši kur smirdīgas staļiniskas cūkas neuzdrīkstas pacelt savas galvas. Kā jau rakstīju iepriekš, 99% to, kuri bija nonākuši Gestapo, zināja, tai pašā laikā 95% to kuri bija tikuši NKVD sadistu ķetnās pat nenojauta pat ko. Tikai moku kambaros tie uzzināja, ka bija rakuši tuneļus uz Indiju.

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 10.02.2017. 18.30

    Ērik,

    Taisnība. Kļūdijos…

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 13.34

    Ar ”ķrievmīļiem” ir sarežģīti, jo tas ir neko nenozīmējošs sauklis.

    Te kāds atkal cenšas mainīt tēmu, jo nav ko teikt par iespēju, ka teroriswma valstīs varētu ierakstīt arī Latviju.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 22.22

    robotron

    Kaijas ierunājās? Volodja uzrunāja? No Kremļa uzrunāja? Sapnī?

    https://www.youtube.com/watch?v=o5ZQDuOpd0o

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 10.02.2017. 14.10

    gotinjteevs

    “Vai ģenerālis fon Fričs, kuru izēda no amata”

    Čukča rakstnieks pat nepapūlējās izlasīt, ka es minēju 1% iespējamo kļūdīšanos.

    “Abi totalitārie režīmi bija zābaki no viena pāra.”

    Žīdiem, kurus vācieši, kā iespējamo draudu valstij, Staļina un ASV cionistu gatavotā karā, internēja, atļāva Vāciju pamest, visiem apzinātiem latviešiem, kuri tika noslepkavoti bezprecedenta etnocīdā 1937-38. gadā Krievijā, tādu privilēģiju nebija. Hitlers pat lūdza Staļinu atļaut žīdiem repatriēties, bet britiem, lai atļauj pārcelties uz Palestīnu.

    p.s. Lai būtu no viena zābaka, Hitleram būtu bijis vajadzīgs nogalināt vismaz tik pat krievu, cik nogalināja Staļins.

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 13.58

    Vai ģenerālis fon Fričs, kuru izēda no amata, apsūdzot viendzimuma sakaros, kuros viņš nebija piedalījies, arī ”zināja, par ko”?

    Toties Višinska paraugprāvās apsūdzētie ”zināja” gan par ko, gan kāds sods viņiem pienākas. Abi totalitārie režīmi bija zābaki no viena pāra.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 16.29

    robotron

    Kas Jums ir bijis ar tām garnizona padauzām, ka tik bieži uz tām atsaucaties? ;)

    http://2.bp.blogspot.com/-H0vtXYss53I/UQFQyARvtoI/AAAAAAAAX4A/ML4JWu_9uyA/s1600/article-1385131-0BF94B7A00000578-556_964x632.jpg

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 16.39

    Valdis

    Neder. Svārki neder. Krieviem jāpārņem labākā pieredze no ķīniešu parādēm, tur ir tādas meičas, ka ”aiz priekiem nezināju, kurai lekti mugurā”.

    https://www.youtube.com/watch?v=_NhGiSQdg-k

    bet krievi cenšas turēt līdzi. Pasniedzēja nav pirmā svaiguma, tāpēc jāskatās uz blondo kursanti.

    https://www.youtube.com/watch?v=30a7IEH9Apg

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 16.46

    gotinjteev,

    Vai nu mums abiem jāsamērās ar svarkiem :) Un es nemaz negribu krievenes pārstāvēt… Lai nu robotrons ņemas ar savām garnizona padauzām…

    Man šīs lielkas simpātiskākas…

    http://s3.amazonaws.com/dk-production/images/58300/large/Army_women.jpg?1384893442

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 16.58

    Lai izteiktu ultimātu Putinam, diena nav vajadzīga. Nav vajadzīga pat stunda. Frāzi ”Vova, get the xxxx out of Crimea and Donbas!” var izteikt minūtes laikā. Ja Putins uzreiz neatbild, ka dos pavēli saviem okupantiem aizvākties, ASV prezidents turpat informē par jaunām sankcijām, kuras stājas spēkā no nākamās dienas rīta, viss jau ir sagatavots, prezidentam tikai jāparaksta attiecīgais dokuments. Tas prasa vēl vienu minūti. Pēc tam vēl minūte, lai sazinātos ar preses dienestu un paskaidrotu, ka jaunās sankcijas patiešām būs un ar šo prezidents dod rīkojumu izplatīt paziņojumu, ka tādas sankcijas ir stājušās spēkā. Paziņojums ir jau iepriekš sagatavots, preses dienests drīkst uzreiz strādāt. ASV pārstāvia ANO tajā pašā dienā saņem instrukciju nākamajā piemērotajā pasaākumā uzstāties ar iznīcinošu kritiku pret Putina politiku Ukrainā.

    Ja ASV prezidenta izstrādājums nezina, kur sameklēt Krievu opozīcijas gatavoto un ”Brīvās Krievijas fonda” izdoto ziņojumu par Putina lomu Ukrainas konfliktā, lai palūdz man, es iedošu vai nu krievu, vai angļu versiju, bet varu arī abas. Tad vēl atliek ielikt šo materiālu visās ziņās kā steidzamu un svarīgu.

    Ja ASV prezidenta izstrādājums ir ”krievu pasaules” ienaidnieks, kāpēc viņš nav izdarījis neko no šeit minētā?

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 22.25

    Nu, robotron, moška miers?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 18.16

    Ēriks

    No Eiropas nākot ap 6000 džihadistu. Tie vairs nav daži teroristi, bet armijas brigāde vai spēcīga divīzijas grupa. Pirmie džihadisti no Latvijas jau ir noticis fakts.

    Turēt Latvijā pamatorganizāciju ir nevajadzīgi, pilnīgi pietiek ar dažām grupām, kur cilvēkus vervē ekstrēmajā islamā (neatklājot vervēšanas objektiem, ka daži no viņiem tiks iesaistīti džihadā vai terorismā). Grupas var būt leģendētas kā ”iepazīšanās ar kultūru” vai ”alternatīva sapuvušajām oficiālajām ideoloģijām” vai vēl kā citādi. Tā ka amerikāņiem ir visi iemesli piekasīties ieceļotājiem no Eiropas, bet mūsu drošībniekiem – domāt, kā tādas shēmas nepieļaut un izjaukt.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 22.34

    Te kāds izmisīgi borē publikai, ka ASV prezidenta izstrādājums esot ”krievu pasaules” ienaidnieks, tikai ne ar ko nevar šos apgalvojumus pierādīt un nevar arī atbildēt uz elementāriem jautājumiem :D

    http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/733/906/121.jpg

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 18.21

    gotinjteev,

    bet, ja jāiet izlūkgājienā, vai jāsēž blidāžā? Labāk meiča lauka formā un ar sajēgu par karošanu, nevis kaut kādas īssvārku … Nu, kā tur robotron viņas nosauca…

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 12.42

    cilvēces nīdējs padla robotrons sajūsmā spiegdams gaida, kad ASV sāks represēt arī viņu? Vai varbut negatavojas ceļot? Vai vienkārši ielicis smadzenes pakaļā un aizmirsis pārlikt atpakaļ galvā?

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 12.40

    Par demokrātiju var saukt to, ka potenciālais terorists Ēriks sajūsmā spiedz par vainas prezumpciju, kuru var attiecināt arī uz viņu pašu. No Rietumeiropas vai ASV rasistu viedokļa gan Austrumeiropas ”white trash” – lietojot rasistu terminoloģiju – gan musulmaņi ir vienādi zemcilvēki – lietojot rasistu terminoloģiju – un vienādi potenciāli teroristi.

    Starp citu, potenciālā terorista Ērika nevainīgumu 11. septembra, Parīzes, Nicas, Zaventemas, Malbekas un vēl 100 citos teroraktos vēl neviens nav pierādījis!

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 22.13

    robotron

    Klau, varbūt mums padzīvoties ar jums? Pieliksim piekabīti ar pantiņiem un bildītēm, lai visiem jautri :)

    Rozete? Jūsu? 230V? TIEŠĀM?

    http://2.bp.blogspot.com/-QP5dcRoJKvE/T0k63RGSIMI/AAAAAAAABvk/pkZ5P_mC7K4/s1600/2012_inn_animal_01.jpg

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 22.15

    gotinjteevs

    Lai izteiktu ultimātu Putinam, diena nav vajadzīga. Nav vajadzīga pat stunda.

    Nabaga Donalds, viņam pat nojausmas nav, kādi vareni politehnologi mājo Latvijā, kas viņa politisko kursu uzreiz ievadītu pareizā gultnē!

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 13.54

    Viss? Arī iespējas degt tankā, slīkt zemūdenē vai palikt kādā beznosaukuma purvā starp Ļeņingradu un Kaļiņinu vai mīnu laukā pie Tobrukas? Arī kartīšu sistēma pārtikai? Arī pretinieka stratēģiskie bumbvedēji, kas nolīdzina pilsētas? Arī tas, ka visi šie dzīves jaukumi būtu nevis jāizspēlē uz datora, bet jāpiedzīvo pašam, ar iespējamām letālām sekām?

    Par staļinisku padibeni tu, bēbij, atzītos pats. Padomju filmās un romānos gestapovieši vienreiz piekāva cilvēku un pēc tam lika mierā. Dzīvē šo cilvēku piekautu visu atlikušo mūžu, ja viņam neizdotos pa nakti nožmiegties ar paša jostu, saplēstu kreklu vai citiem piemērotiem priekšmetiem.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 14.35

    Cik krievu kurš no abiem diktatoriem nogalinājis, precīzi nepateiks pat krievu vēsturnieki. Var sarēķināt PSRS armijas zaudējumus – ir zināms iesaukto skaits, armijas sastāvs kara beigās un no armijas atvaļināto skaits. Ar civilajiem grūtāk, viņus neviens nav skaiījis.

    Bet tā ir kašķēšanās par nebūtiskiem sīkumiem. Gan mēris, gan holera ir slimības un viena nekļūst labāka no tā, ka ar otru ir nomiruši vairāk cilvēku.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 00.26

    Konkrēti no Latvijas – lieta par ieroču nomešanu Indijas separātistiem, kur lidmašīnu pilotēja Latvijas lidotāji un vēl var sameklēt vismaz divus, kas karojuši vai karo Sīrijas džihadistu pusē. Tātad, ja ASV prezidenta izstrādājumam gribēsies ierakstīt visus Latvijas iedzīvotājus teoristos, viņš varēs paskaidrot savu domu gājienu.

    Lai dabūtu statistiku par visu Austrumeiropu, būtu pāris vakari jāpasēž netā. Vienas interneta diskusijas dēļ to nav vērts darīt.

    Strīdu par terorisma definīciju izdalām atsevišķi no pamattēmas un nahrenizējam. Strīdēšanās par definīcijām ir pirmā pazīme, ka strīds kļūst bezjēdzīgs.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 10.38

    Ērik

    Kur Jums jāpiekrīt, Trumpis nav muļķis un prot izvēlēties valstis, kurām uzlikt sankcijas un kurām nē ;)

    https://www.ctvnews.ca/polopoly_fs/1.3264550.1485894949!/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_620/image.jpg

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Ēriks > robotron 11.02.2017. 11.14

    Tramps tiešām malacis,viņam biznesa intereses valstīs,kur nenotiek kaušanās.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > robotron 11.02.2017. 11.43

    Oi,nezināju,ka Trampam ir biznesi Kalnu Karabahā un Jemenā.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 11.51

    gotinjteevs

    Tātad, ja ASV prezidenta izstrādājumam gribēsies ierakstīt visus Latvijas iedzīvotājus teoristos, viņš varēs paskaidrot savu domu gājienu.

    Viņš mierīgi var aizliegt visiem krieviem un krievmīļiem iebraukt ASV, ko būtu elementāri izskaidrot.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 11.57

    robotron

    No Jūsu mutes Dievam ausī!!!!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 12.11

    Ēriks

    Ērik, Tu pat nezināji, ka Puķins ik rītus dodas izjādē Trampa mugurā!

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 22.24

    robotron > robotron 11.02.2017. 22.50

    Valdis & Miervaldis

    Labi, mīlnieki, atkāpjos, netraucēšu šodien vairs jūsu idilli.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 22.43

    robotron

    Šis īpaši Jums!!!!

    Veca mīlestība nerūs…

    https://nondoc-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2015/10/trumpkawaii1.jpg

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 10.02.2017. 14.47

    gotinjteevs

    Var sarēķināt PSRS armijas zaudējumus

    Staļina laikos tika “sarēķināti” 7 miljoni žmuriku, Brežņeva laikā to skaits pieauga līdz 20 miljoniem, Jeļcina laikā, kad daļēji tika atslepenoti arhīvi, tika minēts skaitlis, 40 miljoni, Puķina “vēsturnieki” sarēķināja 26,379162, kaut patiesībā nevienam nav pat aptuvenas nojautas, cik miljonu neapglabāto kauli vēl mētājās mežos, grāvjos un uz laukiem.

    Tuvojoties lielam karam, bija pilnīgi dabīgi aizsūtīt atpakaļ uz Krieviju naidīgi noskaņotus svešiniekus, kuri centās regulēt titulnācijas dzīvi, līdzīgi, kā fašistu izdzimteņi: Ždanok, Giļman, Ļinģerman un Koren to dara Latvijā. Atgādināšu, ka fiziskais un morālais kroplis, staļinists Rūzvelts, internēja pilnīgi lojālos japāņus.

    Antisemītisma tēmu? Vai tad mēs apspriežam semītus – arābu pabalstu migrantus?

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 23.18

    Ļausim iet ar mieru. Labus sapņus!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ēriks > robotron 10.02.2017. 11.49

    Ja tiesa atļauj valstī iebraukt potenciāliem teroristiem,tad kā to var nosaukt?Par demokrātiju?

    +7
    -6
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 10.02.2017. 16.16

    Ērik,

    Vai Albāniju un Kosovu pieskaitīsim Rietumeiropai? Un kā ir ar Krievijas Stavropoles reģionu?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Ēriks > robotron 10.02.2017. 15.34

    gotinjteevs Par demokrātiju var saukt to, ka potenciālais terorists Ēriks sajūsmā spiedz par vainas prezumpciju, kuru var attiecināt arī uz viņu pašu. No Rietumeiropas vai ASV rasistu viedokļa gan Austrumeiropas ”white trash” – lietojot rasistu terminoloģiju – gan musulmaņi ir vienādi zemcilvēki – lietojot rasistu terminoloģiju – un vienādi potenciāli teroristi.

    ==========

    Cik teroristu,kas nākuši no ES Austrumeiropas daļas,tu vari nosaukt?

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 01.10

    Auzas ir tas, kas sanāk ASV prezidenta izstrādājumam, kad viņš pieņem normatīvos aktus.

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    jupissb > robotron 11.02.2017. 07.54

    Ja robotron iztiek bez daudzstāvīgajiem un apsaukāšanās (diemžēl ļoti reti), tad dod savu pienesumu diskusijai. Mūsu viedokļi nesakrīt 9/10 gadījumu, arī šajā, bet jāciena viņa(-as) konsekvence.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 13.13

    Tātad prezidents izdod rīkojumus, kuri dažreiz mēdz būt pretrunā ar normatīvajiem aktiem. Biedram MZGD komentāru par tēmu – 0, komentāru ar kašķēšanos – 2.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 10.41

    Ērik,

    Bet varbūt viss teātris, ko vērojam, ir ar diezgan vienkāršu izcelsmi? http://echo.msk.ru/news/1926080-echo.html

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 13.20

    Tas, ka Hitlera, Franko, Musolīni vai Pinočeta režīmā robotronam būtu jātur žaunas, ir fakts :D Represijas, kuras varētu jebkurā brīdī piemeklēt viņu pašu, uztrauktu gan, tikai nebūtu iespējas šo uztraukumu izteikt sabiedriskās vietās un arī neatrastos neviena līdzjūtīga klausītāja.

    aņuks.

    – Kāda ir dzīve totalitārismā?

    – Kā pilsētas autobusā – puse sēž, bet pārējie trīc un gaida savu kārtu.

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 11.21

    Ērik,

    Tramps tiešām malacis,viņam biznesa intereses valstīs,kur nenotiek kaušanās.

    ———————-

    Ielūkojamies vēlreiz kartē:

    Azerbaidžāna (Kalnu karabahas konflikts)

    Turcija (iesaiste Sīrijas konfliktā un pilsoņu karš austrumos ar kurdiem)

    Saūda arābija (Iesaiste Jemenas konfliktā)

    Ēģipte (konflikts Sīnāja pussalā)…

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 16.17

    Tās visas ir tehniskas detaļas, kuras Indijas tiesa varbūt sāktu skatīt, bet varbūt nē. Cilvēciņi ir pieķerti aiz rokas, bet izmeklēšanā un tiesā tēlot nepieskaitāmos ir apsūdzēto standarttaktika visos laikos un visās valstīs. Tālāk viss atkarīgs no Indijas valdības vēlēšanās vai nevēlēšanās kaut ko iesākt pret Latviju – vai tādas pašas ASV vēlēšanās vai nevēlēšanās pēc tam, kad fiksēti latviešu izcelsmes džihadisti Sīrijā.

    Vienīgais, uz ko mēs varētu cerēt šajā scenārijā – paslēpties aiz ES platās muguras un prasīt, lai ES aizstāv savu pilsoņu intereses. Kaut vai ieviešot kontrsankcijas pret amerikāņiem.

    Jautājiens tiem, kuri uzsver ASV prezidenta izstrādājuma un Bifa Tenena prototipa ārkārtīgo bīstamību ”krievu pasaulei” – ja ASV un ES sāktu apmainīties ar sankcijām un kontrsankcijām, vai tas ”krievu pasaulei” nāktu par labu vai sliktu?

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 11.49

    Ērik,

    Pieļauju, ka daudz ko vēl nezināt par Trumpu… Tam taču es ieliku karti un aicināju ielūkoties tajā ;)

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 10.02.2017. 14.45

    Hitlers nevarēja neko lūgt ne Staļinam, ne britiem. Vācijā dzīvojošais Moisejs Rabinovičs bija tāds pats Vācijas pilsonis kā viņa kaimiņš Hanss Millers un principā nesaprastu, kāpēc viņam pēkšņi būtu jāpārceļas uz Britu Palestīnu vai Smoļenskas apgabalu.

    Ja ķeizars Vilhelms būtu uzvarējis Lielajā karā un atņēmis krieviem un britiem abas minētās teritorijas, tad viņam varētu būt interese par vāciešu nometināšanu jaunajos īpašumos – bet arī tad viņš piedāvātu vienādas iespējas gan Vācijas pilsonim Milleram, gan Vācijas pilsonim Rabinovičam. Gan viens, gan otrs varētu vai nu pārcelties uz jaunajām teritorijām vai tomēr palikt Vācijā.

    Ar to antisemītisma tēmu varam klapēt ciet.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 16.17

    Ērik,

    Bet kā ar nacionālboļšvevikiem?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 16.53

    gotinjteev

    Tu jau te bliez kā tāds profesionāls rekrutētājs un organizētājs… Tādu instrukciju nodevi, ka robotrons iestidzis mulsumā un meklē dublieri :)

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    robotron > robotron 11.02.2017. 11.56

    Valdis

    Tev tiešām prātiņa nav vairāk, kā invaļidam “BOB” ar atsaldētām un kontuzētām galvas iekšām, jeb visus pārējos par tādiem uzskati. Esmu pārliecināts, ka īsā laikā Tramps jau ir saīsinājis alkatīgā, atriebīgā un paranoidālā Pederastu virsaiša mūžu par vairākiem gadiem un būs vēl. Visi viņa līdz šim pieņemtie lēmumi ir labvēlīgi ASV ekonomikai un drošībai, tātad graujoši absolūtam ļaunumam, pēc definīcijas. Tādu neliešu, kā VVF un Streipa un citu, kurus es uzskatu par manas valsts naidniekiem, rīkotā histērija, tikai vairo manu pārliecību par amerikāņu pareizo izvēli.

    Kremļa daraugam nekas nav jāskaidro, tas apēdīs visu, kā būs sagatavots un servēts.

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 17.02

    gotinjteev,

    Tik un tā, RESPECT!

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 16.19

    No kurienes zināms par FSB piedalīšanos 11, septembra teroristu uzbrukumos? Kādam te ir personiskais izlūkdienests ar aģentiem FSB? Esi cilvēks, iedod izlasīt aģenta ziņojumu!

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 16.37

    11. septembra teroristiem vispār nebija vajadzības īpaši tikties un draudzēties. Viņus pietika savākt kopā uz laiku, kāds vajadzīgs, lai ”saliedētu komandu” un izmēģinātu darbības. To var izdarīt kāda terorista dzīvoklī. Vēl vajadzīgs iziet lidotāju kursus, katram atsevišķi un dažādās vietās, lai nebūtu pārāk uzkrītoši. Ultraradikāļu forumos šiem izpildītājiem nevajag līst, pat vairāk – viņi NEDRĪKST to darīt. Sākot trenēties teroristu uzbrukumam, viņi kļūst par ”spēkiem, kas darbosies tikai kara laikā” un viņiem ir AIZLIEGTS miera laikā ”izgaismoties”, kaut vai ar spļaušanu uz ielas vai mašīnas atstāšanu zem nepareizās zīmes.

    Jāgatavo arī ”dublieru komanda” gadījumam, ja kāds tomēr tiek noķerts, lai viņa dēļ neizjuktu viss uzbrukums. Arī ”dublieri” nedrīkst ne bļaustīties uz ielām, ne vispār rādīties ekstrēmo islamistu forumos. Gan ”pamata”, gan ”dublieru” grupu vēlams atlasīt no cilvēkiem, kas nav agrāk piedalījušies darbībās, kurām var izsekot. Ja teroristu uzbrukums notiek veiksmīgi, ”dublieri” klusi un mierīgi izklīst. Ja kāds no pamata vai dublieru grupas gatavošanās laikā kaut vienu reizi iespamo ultraradikāļu forumā, viņu nožmiedz ar spilvenu vai sadur uz ielas par to, ka nēsā līdzi maz naudas un ar to kaitina ielu laupītājus.

    Par signālu uzbrukumam lieto nevis beņas Labdiena uzrunu ”Sitiet neticīgos!” bet pavisam nevainīgu paziņojumu – ”Jūsu vecmāmiņa nosvinēja jubileju, turpina kašāties pa puķu dobi un jūtas vesela” vai tamlīdzīgi.

    Šo apsvērumu pamatā ir elementāra loģika un visiem piejama literatūra – piemēram, Viktora Suvorova romāni.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 13.25

    Atliek noskaidrot, kāda ”graujoša ietekme uz Krieviju” ir aizliegumam dažu musulmaņu valstu pilsoņiem iebraukt ASV? Nekāda! Es ja uzdevu jautājumu kādam, kas te cenšas iztēlot ASV prezidenta izstrādājumu kā ”krievu pasaules pretinieku”, kāpēc ASV prezidenta izstrādājums nav pieprasījis krieviem aiziet no Ukrainas un noteicis jaunas sankcijas par neaiziešanu. Atbildes nebija. Izskatās, kāds te uzdod neesošo par esošo, tas ir, melo!

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 13.17

    robotron

    Via CNN un Jakobi ir atslēgvārdi ar kuriem atslēdz Jūsu spēju uztvert?

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 13.16

    Nav vajadzīgs nemaz tik liels skaits teroristu, lai nostādītu uz pakaļkājām jebkuru mūsdienu demokrātiju. 11. septembra teroristi sagrāba 4 lidmašīnas, no kurām mērķi sasniedza 3. Tātad ap 16 teroristu, bet būtu pieticis ar 12. Skaitlis 12 ļoti labi atbilst apzīmējumam ”daži trakie”. Zaventemas lidostā ”izpildītāju” bija 2 vai 3. Latvijas lidotāju, kas veda ieročus Indijas separātistiem, arī bija 3. Tā ka iztaisīt no Latvijas terorisma lielvalsti ir pavisam vienkārši, ja tikai būtu vēlēšanās.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > robotron 11.02.2017. 17.00

    Kas nu es par organizētāju, speciālists pēc profesijas un vientuļais vilks pēc rakstura. Bet reizēm spēlēju ģenerāļus un administratorus un varu principā aprakstīt, kā kam būtu jānotiek.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 12.28

    robotron

    Американские спецслужбы нашли подтверждения некоторых сведений, изложенных в «русском досье» на президента Трампа

    Американские спецслужбы нашли подтверждения некоторых сведений, изложенных в так называемом «русском досье» на президента Трампа, которое было опубликовано порталом BuzzFeed. Об этом сообщает CNN со ссылкой на источники. По их словам, некоторые детали из доклада о связях Трампа с Россией действительно подтверждаются. При этом речь не идет о наиболее скандальных и непристойных моментах. Что именно удалось подтвердить разведке, не уточняется. напомню, досье на Трампа было опубликовано в начале января. В нем говорилось, в частности, о встречах президента США с российскими агентами, а также утверждалось, что у Кремля якобы есть компромат на Дональда Трампа.

    http://echo.msk.ru/news/1926178-echo.html

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 12.30

    robotron

    Jums, šķiet, ir selektīvā uztvere. To, kas ir pretrunā ar Jūsu pasaules ainu, Jūs vienkārši neesat spējīgs uztvert…

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    Es > robotron 11.02.2017. 10.34

    MZGD

    Es piesaukšu Latvijas piemēru, lai darītu situāciju saprotamāku. Mums ir Ministru kabinet anoteikumi, kas ir normatīvie akti. Tos pieņēmusi izpildvara, balstoties likumdevēja dotās pilnvarās. Analogi tas ir arī citur pasaulē. Tā, piemeram, parādās sankcijas, kuras ievieš ar savu lēmumu ASV przidents. Ir sankcijas, kuras ieviesis Kongress kā likumu…

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    Ēriks > robotron 10.02.2017. 18.22

    Es jautāju par ES (Eiropas Savienības) Austrumeiropas valstīm.Terorisms (no lat. terror – šausmas) – iebiedēšana vai vardarbības pielietošana, lai panāktu apdraudētās puses piekāpšanos politiskos, juridiskos vai ekonomiskos jautājumos.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu