Deputāti • IR.lv

Deputāti

22
Māris Bišofs

Komentāri (22)

Valdis Eiserts 26.08.2016. 16.11

Daudze citē Puķinu ? Tas arī nekautrējas pasvītrot savu morāli ar vārdiem, ka iedzīvotājiem jau patīk, ka viņiem melo.

+4
0
Atbildēt

0

Mantrausis 27.08.2016. 06.47

Daudze šo nesaka pirmo reizi, ir dzirdēts.

Šādi paudumi liek jautāt: “Cik Latvijas likumu un normatīvu vide ir sakārtota iedzīvotāju labā un ciktāl tas ir pamatīgs politiskais bizness, no kā barojas parlaments, ministrijas, tiesu sistēma, juristi utt.”

Ja krāpjas (ko tas nozīmē?) deputāti, mēs varam uzskatīt, ka daudzi lēmumi ir privātu interešu dzīti un stimulēti. Tātad… Ja Deputāts mani krāp un pats atzīst, man ir iespēja un pamats izvairīties no blēža!

Ja kāds pilsonis ko lemj savās interesēs, nez vai tas ietekmēs dažus desmitus tūkstošu.

Starp citu – ir visai īpatni vērot, kā parlamentārieši tup pie baznīcām Lieldienās, Ziemassvētkos un Aglonā, lai gan sadzīves pamatos nemitīgi pārkāpj tos pašus baušļus un ieročiem dažādiem spiež to darīt vai ikvienu…

Ko īsti Daudze uzskata par krāpšanos? Nodokļos nenomaksātus 212 eiro vai parlamenta lēmumu, kas naudas pelnītājiem ar varu tos atņem? Kā īsti ir? Pats Daudze, vairs ārsts nebūdams, algu saņem, ne nopelna, tātad…

Varbūt jāsāk ar jēdzienu nelocīšanu nevis pastulbiem paudumiem… ?

+1
0
Atbildēt

0

ierados 27.08.2016. 11.39

Tur gaisā virmo LPSR KP un AP drazas. Tās ir tikpat ilgtspējīgas kā mūsu “atbrīvotāji”. Tajā vietā, lai pēc “atbrīvošanas” tie dotos pie miera atpakaļ savā gultnē, tie lien pa visām spraugām un nemitīgi tarkšķ par saviem nopelniem pēc viņu funktiera brīvības un neatkarības atvešanā. Tas ir “neatkarības” maiss, kurā mēs bezcerīgi sēžam un kuru tik stipri mnīlam un tik stipri baidamies, ka tas var pārplīst. Lūdzu, lūdzu, nākamajās vēlēšanās, paceļam rociņās saudzīgi, saudzīgi, lai tik nerastos kāds bojājums.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu