Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

4
Cīsiņu klubs
Kristīne Simsone

 


oooo
 Smalkās aprindas / Cafe Society. Lai arī neatkārtojamā Vudija Allena nesenāko filmu kvalitāte piedzīvo te kritumus, te kāpumus, šī romantiskā retrokomēdija ir veiksmes stāsts. Aizvadīto Kannu kinofestivālu atklājusī filma ir krāšņs, inteliģenta humora, nostalģijas un bagātīgas intrigas caurvīts darbs par kāda jauna vīrieša romantiskajiem piedzīvojumiem te Losandželosā, te Ņujorkā. Smalko aprindu pārstāvji kā krāšņi statisti uzbur ironisku 30. gadu portretējumu. Kino no 26. augusta.

ooo Cīsiņu klubs / Sausage Party.Pilnīgi ķerta Holivudas komiķu, to skaitā aktieru Seta Rogena un Džonas Hila vīzija par pārtikas produktiem kā dzīvām un just spējīgām būtnēm, kas iedzīvināta animācijas filmas veidolā. Filma mudž no divdomīgiem personāžiem, vulgāriem un pašironiskiem jokiem un šausmeņu cienīgiem sižeta pavērsieniem, piemēram, cilvēkiem kā briesmīgiem, rijīgiem iznīcinātājiem. Efektīga komēdija, uz kuru gan, pasarg Dies’, nevajag vest bērnus. No 26. augusta.

Ben-Hurs / Ben-Hur. Jāatzīstas, ka pēc krievu režisora Timura Bekmambetova iepriekšējā un, piedodiet, murgainā gabala par Abrahamu Linkolnu kā vampīru mednieku māc bailes skatīties šo Viljama Vailera ikoniskās 1959. gada lentes pārfilmējumu. Vērienīgā un izcilā vēstures eposa atkārtojums ir ambiciozs un riskants solis – neesmu pārliecināta, vai Bekmambetovam kā komerckino veidotājam pietiks iznesības to īstenot. Neesmu redzējusi. No 26. augusta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu