Urbanoviča klasika • IR.lv

Urbanoviča klasika

3
Aivars Ozoliņš

Saskaņas līderis biedē Obamu ar apdraudējumu «eiroatlantiskajai kopienai»

Urbanovičs brauc ar 130 000 eiro vērtu Range Rover. Urbanoviča dārgais džips Pļaviņās rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus. Saskaņas līderis Urbanovičs iekļuvis satiksmes negadījumā. Šādas ziņas par Latvijas politikas troglodīta autopriekiem pēdējā laikā bija aizēnojušas jaunumus par viņa politiskajiem veikumiem. Lūk: Urbanovičs uzrakstījis vēstuli ASV prezidentam Obamam! «Aiz bezizejas,» viņš skaidro.

Vēstulē Saeimas Saskaņas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs lūdz ASV prezidentu Baraku Obamu pirms aiziešanas no Baltā nama papildināt savu labo darbu sarakstu ar «nepilsoņu problēmas» atrisināšanu Latvijā. «Pasaulē kļūs par vienu draudu mazāk, bet vairāk nekā 200 000 cilvēku iegūs iespēju izmantot demokrātiskās tiesības pilnā apmērā,» viņš piedāvā.

Diezin vai Urbanovičs iedomājās aizrakstīt ASV prezidentam tikai aiz gara laika vai bezizejas izmisuma par savulaik pieteikto «es būšu vara!» ambīciju sarukšanu līdz ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanas indevei. Arī skaudība uz biedru Nilu Ušakovu par prasmi gan izmalt naudu bezgalīgajā Krišjāņa Barona ielas remontā, gan izpelnīties Krievijas Ārlietu ministrijas solidaritāti ar karikatūru par latviešiem un okupāciju droši vien nebija epistulārās iedvesmas galvenais kairinātājs. Itin pieklājīgā angļu valodā uzrakstītais pagarais teksts ir pārdomāti pielādēts ar Kremļa propagandas provokāciju patronām.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu