Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

6

Nedēļas notikumi Latvijā

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) Padome pieņēmusi lēmumu par Latvijas uzņemšanu organizācijā. Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) uzskata, ka tā ir iespēja valsts labākai attīstībai.

Latvijas Ārlietu ministrija pieprasīja paskaidrojumus no Krievijas vēstnieka Latvijā Aleksandra Vešņakova par izteikumiem Latvijas medijos, ka Latvijā un virknē citu valstu mērķtiecīgi tiek veikta Krievijas «demonizācija», Krievija nepamatoti pelta, jo kāds vēloties novājināt šo valsti. 

Lai arī Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs tiek turēts aizdomās par korupciju un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdzis par kukuļošanu prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrības valdes priekšsēdētāju un kādu uzņēmēju, Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) Abramovu uzskata par labu darbinieku, kuram ir jāpabeidz «iesāktie projekti». Abramovs uz izmeklēšanas laiku jau ir atstādināts no amata.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu