Nedēļas nogales ceļojums decembrī: PARĪZE / ELĪNA GARANČA / BASTĪLIJAS OPERA • IR.lv

Nedēļas nogales ceļojums decembrī: PARĪZE / ELĪNA GARANČA / BASTĪLIJAS OPERA

36
NULL

Žurnāls Ir aicina kopīgi pavadīt ziemīgu nedēļas nogali Parīzē, klausoties Elīnas Garančas uzstāšanos Parīzes Bastīlijas operā, dodoties romantiskā izbraucienā ar kuģīti pa Sēnas upi, iepazīstot arhitektoniski un vēsturiski nozīmīgākās vietas Parīzes centrā un baudot Ziemassvētku tirdziņu atmosfēru Elizejas laukos.

Kad: 15.-18. decembris

Cena: 657 eiro (vienvietīga numuriņa gadījumā +138 eiro)

Cenā iekļauts:

  • Aviobiļete lidojumam Rīga – Parīze – Rīga (aviobiļetes cenā iekļauta nododamā bagāža – līdz 20 kg un rokas bagāža – līdz 8 kg);
  • Dzīvošana viesnīcā “Hotel Pavillon Bastille” (tieši pie Parīzes Bastīlijas Operas) 3 naktis;
  • Grupas transfēri ar komfortablu autobusu (lidosta – viesnīca 15. decembrī un viesnīca – lidosta 18. decembrī);
  • Biļete uz Parīzes Bastīlijas operas uzvedumu “”Cavalleria Rusticana / Sancta Susanna” ar Elīnas Garančas piedalīšanos 15. decembrī;
  • Ekskursija pa Parīzi gida pavadībā;
  • Ekskursija pa Monmartru gida pavadībā;
  • Izbrauciens ar kuģīti pa Sēnas upi;
  • Ziemassvētku tirdziņa apmeklējums;
  • Ceļojuma apdrošināšana.

Par papildus samaksu (20 eur no personas): ieejas biļete Luvras muzeju apmeklējumam. Par vēlmi apmeklēt Luvras muzejus, lūgums darīt zināmu rezervējot ceļojumu, jo grupai tiks rezervēts konkrēts apmeklējuma laiks). Ja ir vēlme dzīvot vienvietīgā numuriņā (paredzēti divvietīgi numuriņi) + 138 eiro.

Brauciena programma:

1. diena. Plkst. 9:20 ielidosim Parīzē un, izmantojot transfēra autobusu, dosimies uz pilsētas centru, pa ceļam izbaudot aptuveni divu stundu garu ekskursiju pa Parīzi (plānotas apstāšanās pauzes pie interesantākajiem objektiem). Pēc ekskursijas – iekārtošanās viesnīcā un brīvais laiks, bet dienas noslēgumā visi kopā dosimies uz pāri ielai esošo Parīzes Bastīlijas Operu, lai izbaudītu 2 viencēliena operas “Cavalleria Rusticana / Sancta Susanna” ar Elīnu Granaču Santucas lomā.

2. diena. Pēc brokastīm, tie, kuri izteikuši vēlmi varēs kopīgi doties izbaudīt Luvras muzeju sniegtās kultūras iespaidu iespējas, bet dienas noslēgumā tie, kas vēlēsies, varēs doties kopīgā Elizejas lauku Ziemassvētku tirdziņa apmeklējumā. 

3. diena. Pēc brokastīm dosimies 2 stundu garā kājāmgājēju ekskursijā un atklāsim Monmartras ieliņu burvību un izbaudīsim tur valdošo bohēmisko gaisotni.  Pēc tam – romantisks izbrauciens ar kuģīti pa Sēnas upi ar gidu. Pēc 13:00 – brīvais laiks.

4. diena. Pēc brokastīm izrakstīsimies no viesnīcas un novietosim bagāžu viesnīcas bagāžas glabātuvē. 12:00-15.30 – brīvais laiks (ļoti iespējams lēnu pusdienu ieturēšanai), bet 15:30 transfērs mūs aizvedīs uz lidostu, kur uzsāksim savu iedvesmoto ceļu mājup.

Komentāri (36)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu