Kučinskis: Partijas vadība ir gatava atbalstīt Grigules izslēgšanu • IR.lv

Kučinskis: Partijas vadība ir gatava atbalstīt Grigules izslēgšanu

24
Ivetas Grigules priekšvēlēšanu plakāts. Attēls: deputatiuzdelnas.lv

Ar balsojumu pret Krievijas propagandas rezolūciju Eiroparlamentā esot ”pārkāptas visas robežas”

Latvijas Zemnieku savienības (LZS) vadības līmenī varētu tikt atbalstīta Eiropas Parlamenta (EP) deputātes Ivetas Grigules izslēgšana no partijas, šorīt intervijā LTV raidījumam “Rīta Panorāma” atzina Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS), citē aģentūra LETA.

Vēl nav zināms, kad valdes sēdē lems par Grigules balsojumu pret EP rezolūciju par cīņu ar Krievijas propagandu. Premjerministrs atkārtoti uzsvēris, ka Grigule ar to pārkāpusi visas robežas, ko vien varēja pārkāpt, un neesot nekāda pamata uzskatīt, ka Grigule aizstāv tās intereses, kuras aizstāv valsts.

“Domāju, ka partijas vadība būtu gatava atbalstīt šķiršanos no Grigules, un droši varu sacīt, ka vismaz partijas vadības līmenī valda vienprātība par viņas iespējamo izslēgšanu,” piebilda Kučinskis.

Jau ziņots, ka LZS valdes sēde lemšana par Grigules (ZZS) pret balsojumu jautājumā par cīņu ar Krievijas propagandu varētu iekavēties, jo politiķe tuvākajā laikā lielākoties būs ārpus Latvijas. LZS priekšsēdētājs Augusts Brigmanis aģentūrai LETA pavēstīja – telefonsarunā Grigulei paudis, ka gan viņš personīgi, gan partija deputātes rīcību neatbalsta un tā ir pretrunā politiskā spēka programmai.

Grigule uz īsu laiku – dienas pirmo pusi – Latvijā ieradīsies līdz decembra vidum, taču no rīta valdes sēdi nesanākšot sasaukt. Tomēr LZS neatkāpsies no plāniem izskatīt EP deputātes rīcību, un tas ir tikai laika jautājums, kad Grigule būs uz vietas un viņas rīcība tiks apspriesta partijas sanāksmē, skaidroja Brigmanis.

Viņš uzsvēra, ka aizmuguriski bez pašas Grigules klātbūtnes šis jautājums netiks apspriests. Taujāts par iespējamām sankcijām pret Griguli, politiķis norādīja, ka par to runāt ir priekšlaicīgi un ka viņš neņemas šo jautājumu izlemt priekšlaicīgi.

Komentāri (24)

Ozols 29.11.2016. 10.06

beigās tāpat kā ar Truksni:)

sile tak kopīga.

+13
0
Atbildēt

0

cabulis 29.11.2016. 10.05

Partijas vadība ir gatava atbalstīt Grigules izslēgšanas priekšlikuma izskatīšanas atbalstīšanas sapulces sasaukšanas nominācijas izsludināšanu.

+13
-1
Atbildēt

0

DD1 29.11.2016. 10.12

Grigulei vienmēr bijuši spēcīgi atbalstītāji, sākot ar bijušo vīru Romānu Mežecki un beidzot ar miljonāru Krūmiņu, kurš esot ziedojis Grigulei personīgi, nevis ZZS. Toties Grigule pati “ielobēja” prezidentu Bērziņu,- kādas neticamas spējas.

Brīnos par tiem ļautiņiem, kas viņu ievēlēja Eiropas Parlamentā,- laikam iepatikās viņas uzlabotais tēls ministres Baibas Brokas izskatā.

http://uk.itvnet.lv/article/zinas/511799_330x248.jpg

+11
0
Atbildēt

3

    Miervaldis > DD1 29.11.2016. 18.57

    Drīksti arī domāt, ka Godmanis un Grigule vispār neeksistē un nav arī Eiroparlamenta, bet tajā vietā ir autostāvvieta.

    Ja jukt prātā, tad līdz galam!

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > DD1 29.11.2016. 11.14

    es domāju, ka sos cilvēkus iecēla

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > DD1 29.11.2016. 11.11

    es vairs neticu, ka EP ievelēja godmani, pēc tam griguli – nu neticu un viss

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu