Dzintaru tautas republika • IR.lv

Dzintaru tautas republika

31
NULL
Juka Rislaki

Komentāri (31)

dace_ampermane 01.07.2014. 07.52

Ļoti labi, Jukka! Dzintaru republika nostiprinās, šogad nepatrieca JV, kad maskava deva vislabāko iemeslu. Zaļo Cilvēciņu Čmeli, kurš lej maskavas sūdus portālā neviens negrasās padzīt. Ar to vajdzētu sākt.

+17
-2
Atbildēt

2

    Signija Aizpuriete > dace_ampermane 01.07.2014. 16.40

    ——andrejs:”(..)par to paldies Straujumai. Bija taču iespēja – visiem, kas atbalstiija Krimas okupāciju, piešķirt Latvijā non grata statusu, un pasākums izjuktu pats no sevis.”

    ===============================================================================

    Aha, Tomam Džonsam neļaut iebraukt?! JV – tas ir Krievijas liberāli librestisko ideju atbalstītāju pasākums,uz kuru sabrauc Krievijas jaunbagātnieki.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ojārs > dace_ampermane 01.07.2014. 14.47

    Dzintaru republika nostiprinās, šogad nepatrieca JV

    ————————-

    par to paldies Straujumai. Bija taču iespēja – visiem, kas atbalstiija Krimas okupāciju, piešķirt Latvijā non grata statusu, un pasākums izjuktu pats no sevis.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

Janka, Janic 01.07.2014. 07.36

taads buus jaunās valsts nosaukums peec zaļo cilveeciņu ienaakšanas , ko sapņos nosapņojuši vieteejie krievi …

+8
-2
Atbildēt

0

dro 01.07.2014. 11.48

Российские власти нашли способ избежать санкций, которыми лидеры Евросоюза грозили РФ в случае дальнейшей эскалации ситуации на Украине, рассуждает газета “Коммерсант”. В ходе телефонного разговора с лидерами Украины, Франции и Германии российский президент Владимир Путин предложил пригласить наблюдателей на погранпункты на границе между Россией и Украиной и пообещал повлиять на ополченцев Донбасса. Такое заявление может лишить Запад предлога для ужесточения санкций в отношении РФ, однако благодаря хитрой формулировке может и не повлечь за собой реальных действий newsru.com

+4
-1
Atbildēt

1

    Ansis > dro 01.07.2014. 16.02

    Tagad viss atkarīgs, kā Ukrainas armijai veiksies ar militāro darbību:

    1) Ja neveiksies – tad Krievijai esošā situācija der un viņi varēs muļļāties un vadāt novērotajus gar robežu aiz deguna un dažbrīd uzšaut novērotajiem ar mīnmetējo no Ukrainas robežas puses – lai parādītu novērotājiem – cik ļoti ļauni ir Ukraiņi (pēdējā laikā Krievija spiež uz šādu “pierādījumu” vākšanu.

    2) Bet ja Ukrainas armija spēs reāli ierobežot teroristus – aplenkt, sadalīt un pātraukt apgādi no Krievijas … tad Krievijai nāksies atklāti parādīt – vai nu samierināties ar teroristu zaudējumu, vai sniegt vēl bezkaunīgāku palīdzību teroristiem …

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu