Šlesers pārmet Zatleram atgriešanos pie lokomotīvju principa • IR.lv

Šlesers pārmet Zatleram atgriešanos pie lokomotīvju principa

53
Ainārs Šlesers. Foto: Raitis Plauks, F64

Valdis Zatlers rīkojas divkosīgi, iekļaujot savas partijas nosaukumā paša vārdu, tā mēģinot pie lokomotīvju principa. 

Par to bija pārliecināts LPP/LC līderis Ainārs Šlesers, kurš trešdien LNT raidījumā “900 sekundes” arī teica, ka LPP/LC piedalīsies paredzamajās Saeimas ārkārtas vēlēšanās, startējot tajās kā atsevišķa partija. 

Kā ziņo BNS, Šlesers atturējās prognozēt, vai Zatlera veidotā partija būs nopietns spēks. “Zatlers ir nonācis situācijā, ka viņam ir jādibina partija, visi cilvēki, kurus viņš uzrunā, atsakās, tie zīmīgie.. Un viņš saprot, ka viņam nav vairs nopietnu pārstāvju visos reģionos. Zatlers sēž pie tādas kā sasistas siles un domā, ko darīt, kādā veidā cilvēkiem paskaidrot, ka šī partija ir Zatlera partija, jo izskatās, ka te tādu atpazīstamu cilvēku nebūs, un viņš tagad izdomā atgriezties pie lokomotīvju principa. Proti, Zatlers startēs katrā no apgabaliem. Kādā veidā? Ieliks savu vārdu katrā no novadā, nosaucot partiju Zatlera reformu partija,” savu redzējumu skaidroja Šlesers. 

Ja vēlēšanās startētu tikai Reformu partija, daudzi cilvēki par to nebalsotu, prātoja Šlesers. “Līdz ar to Zatlers pats mēģina apiet tos principus, kurus viņš mēģināja iedibināt – atteikties no lokomotīvēm. Viņš vēlas būt lokomotīve visur, un šeit parādās sava veida divkosība.”

Savukārt politiķis Jānis Lagzdiņš “Rietumu radio” trešdien teicis, ka daudzi godīgi Latvijas cilvēki vairs nevēlas uzņemties atbildību par savu valsti un tā jau kļuvusi par lielu Latvijas problēmu. 

Runājot par topošo Zatlera Reformu partiju, kuras rindās pagaidām nav manāmi sabiedrībā pazīstami cilvēki, Lagzdiņš sacīja: “Tā nav Valda Zatlera vaina, ka pagaidām daži sabiedrībā populāri, godīgi un parlamentāram darbam ļoti piemēroti cilvēki, piemēram, Jānis Maizītis un Elīna Egle, atteicās iekļauties Zatlera komandā, un zinu, ka vēl vairāki ir atteikušies.”

Komentāri (53)

kkristaps 13.07.2011. 10.14

Par Zatlera iecerēm un izredzēm, kā arī par sasisto sili, pie kuras Zatlers pašlaik atrodoties, var diskutēt, toties fakts, ka Šleseris sēž līdz acīm piecūkotā peļķē un viņa sile ir aizpeldējusi nesasniedzamās tālēs, ir acīm redzams un neapstrīdams.

+10
0
Atbildēt

8

    Roberts Gūtšmits > kkristaps 13.07.2011. 10.34

    >> Reālists

    Ah, ah, ah … a varētu, lūdzu konkrētāk ? Kā tas izpaužas? Kas tur kam ir aizpeldējis? Šlesis, cik zinu, ir cilvēks, kurš VIENMĒR būs uz zaļa zara, jo visu savā dzīvē ir spējis pats sastrādāt, savām rokām, sākot no nulles – no Maskačkas pašpuikas kļuvis par ministru un bagātu cilvēku – līdz pat tam, ka ar Zatlera rokām saņēmis arī oligarha „goda titulu”… :)
    Viņam ir dzelzs raksturs, mērķtiecība, neatlaidība un spēja nekad nenolaist rokas, bet atkal un atkal iet un darīt to, ko uzskata par pareizu un vajadzīgu. Viņam ir īpašumi, bizness, politiskā ietekme un galu galā – skaista sieva un ģimene ar 4 dēliem.
    Lai nu kurš, bet viņš nu gan dzīvē nepazudīs – nedz politikā, nedz biznesā. Atšķirībā no visādiem gļēviem savas sievas kampariem un dombrovskiem, kuri tik vien māk kā paklausīgi pildīt savu īsteno saimnieku instrukcijas un biznesā ir abolūtie ne tik vien nulles, bet ar pamatīgu miljonos mērāmu mīnusa zīmi …
    Sile, kā varbūt pamanīji, tūlīt – 23. jūlijā aizpeldēs jenotveidīgajiem plānā galdiņa urbējiem. Ne jau velti viņu rindās tāda histērija tagad valda … :)))

    0
    -9
    Atbildēt

    0

    Roberts Gūtšmits > kkristaps 13.07.2011. 11.19

    Vai varētu lūdzu sīkāk? Kas par zivju biznesu – pirmā dzirdēšana. Un kā visur, pat guļamistabā ielīst spējīgais Lapsa šo aktuālo informāciju ir palaidis garām? … :)))

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    Roberts Gūtšmits > kkristaps 13.07.2011. 12.06

    >> lno

    Neesmu gan dzirdējis. Vai varētu lūdzu sīkāk šo te savu murgu atšifrējumu? Par katru no tiem.
    Zini, kāda ir vislabāka metode meļu un sūdabrāļu atmaskošanai – palūgt, lai viņi pamato savas samazgas un tenkas. Tev tagad tiek dota lieliska iespēja – konkrēti par katru tevis pieminēto gadijumu. Gaidu ar nepacietību. Man tagad pusdienu pauze – kāda stundiņa, tā ka vari neasteigties un pastrādāt rūpīgi … :)

    P.S. un deram, ka tu tūlīt pat sāksi meklēt ieganstus, lai notītos un izpsruktu cauri bez savu murgojumu pamatošanas. Tas ir parastais visādu meļu un pērkamo skribentu paņēmiens.

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    Roberts Gūtšmits > kkristaps 13.07.2011. 13.50

    >> lno

    Nu redz. Pagāja pat vairāk nekā stunda. Un, kā jau prognozēju, tu nevienu faktu vai argumentu saviem apmelojumiem nespēji nosaukt. Es zināju, ka tā būs vēl pirms tu sāki par to domāt … neba nu pirmo gadiņu iznāk “komunicēt” ar hunveibiniem … :)

    Kāds skaists, lielisks jenotu un visas jūsu muldoņu-hunveibinu-kordziedātāju-samazgu-metēju un zemisku citu apdirsēju morāles un „politiskās cīņas” paraudziņš. Kad vienīgais, ko mākat, ir gļēvi vēkšķēt no patrepes. Melot, fabricēt kompromatus par konkurentiem, izdomāt neesošus pārkāpumus, no pirksta izzīstas pasaciņas, stāstīt nepatiesību un cerēt, ka naivākie un stulbākie vēlētāji kaut daļēji noticēs, kaut daļēji sāks šaubīties, uzķersies uz plikā makšķerāķa … tad par to jums Šoroša onkulītis tik labi maksā, ko ? Par nelietīgu un cinisku melošanu? Tā ir tā jūsu „godīgā” politika ?? Cīņa par „tiesisku” valsti ? Prasta zākāšanās ??
    Un tas ir tas galvenais rīks, kā cerat arī turpmāk noturēties pie varas ?
    … nožēlojami …
    … un nav nekāds brīnums, ka tik cītīgi kalpojat starptautiskiem blēžiem un oligarhiem. Jo tā ir jūsu vienīgā indulgence un kaut ne kāda cerība izsprukt no šīs valssts sveikā ar veselu ādu tad, kad tautai pieleks, cik ciniski un ņirdzīgi tā ir tikusi muļķota šos gadus, kā ir tikusi izmantota tās lētticība, kā aiz smukiem saukļiem ir slēpusies zagļu un valsts izlaupītāju banda, kuras vienīgais uzdevums jau no sākta gala ir bijis attīrīt politiskās spēles laukumu no vietējiem uzņēmējiem, kuri var kavēt starptautiskajiem bandītiem netraucēti izlaupīt valsti …

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    dro > kkristaps 13.07.2011. 12.20

    Kurmītis. He, he, gribēji gan!:) Es nu apkalpošu katru Šlesera pajoliņu. Tādi murgi var rādīties tikai slimam kurmim:)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > kkristaps 13.07.2011. 12.04

    Un zemi zem Alfas? Kuru “dalot” divu grupējumu bandīti pat šaujamierochus pielietoja.
    :))

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    dro > kkristaps 13.07.2011. 11.39

    Kurmītis. Kas par zivju biznesu – pirmā dzirdēšana.
    ___________________
    Tad jau tev, nabadziņ, nav tikai apgrūtināta redze, bet arī dzirde? Droši vien nekā nebūsi dzirdējis arī par grunstgabalu zem Swedbakas, Latvijas pastu, AirBaltic, Šlesera – Koziola tandēmu Rīgas ostā? Kā sutka esi bijis, tā palicis:))

    +9
    0
    Atbildēt

    0

    Kā T Ā var būt?! > kkristaps 13.07.2011. 11.09

    Ha-ha-ha! Bandīts pārmet dakterim divkosību!:)))
    Kurmīt, Tu aizmirsi pieminēt Šlesera zivju kontrabandas ,,biznesu”, ar kuru viņš ,,pacēlās”, bet kuram, ak vai, bija jau iestājies noilgums… ;)

    +12
    0
    Atbildēt

    0

dro 13.07.2011. 10.49

Kurmītis joprojām nav sapratis, ka Šlesers sen vairs nav balta lapa, bet daudz vairāk atgādina izlietotu tualetes papīru…

+10
-1
Atbildēt

8

    Roberts Gūtšmits > dro 13.07.2011. 11.15

    >> lno

    Nemēri nu citus ar savu olekti. Šobrīd izlietota dupšpapīra lomā iejūtas kā reize jenotiņi – ar kuriem Zatleris atslaucījās, lai varētu pats tuvāk Silei pierāpties. Joprojām atslaukās, ja kas – palasi viņa šodienas atbildi āboltiņai … :)))
    P.S. Šlesis ir vairāk nekā patstāvīga no jebkura viedokļa personība. Kuram politika ir tikai viens no pašapliecināšanās veidiem. Atšķirībā no jenotu darbonīšiem, kuru lielai daļai eksistences pamats ir tikai un vienīgi strebšana no VALSTS Siles un nākamajā dienā pēc atstumšanas no tās nāksies pasludināt maksātnespēju … :)))

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    piziks > dro 13.07.2011. 10.57

    I-i-ino-o! Nu kā Tu tā?! Par “balto lapu” Šleseru pasludināja VVF, tā ir Vairastantes lapa, par kuru tik precīzi izsakies, — varbūt Vairastante varētu padomāt, kā to savu lapu tagad reciklēt?

    P.S.(Pri čom, Ino, te Kurmītis?)

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    Roberts Gūtšmits > dro 13.07.2011. 14.13

    >> Haris

    SAF tehnika?
    Jauka firma. Zēni ir malači neapšaubāmi. Bet – salīdzinājumā ar JEBKURU no manis minētajiem, viņi ir spalvas kategorijā …. Nu nevar salīdzināt firmu, kurai ir 3,5 mio apgrozījums ar tādu, kurai tas mērāms vairākos simtos …
    Bet. Mēs taču runājam par politiķiem- uzņemējiem, vai ne? Un es tevi lūdzu nosaukt piemērus kādiem jenotu politiķiem, kuri būtu apliecinājuši arī kaut minimālu sajēgu no uzņēmējdarbības … Tu tādu nepēji nosaukt. Nevienu. Jo Bergs NAV nevienā partijā. Vēl vairāk – tad, kad dibinājās PLL pagājušogad, viņš vienu brīdi svērās uz tās domas pusi un tika intervēts par tēmu, ka jāatbalsta kā reize šis Šlesera/Šķēles veidojums.
    Nu tad kur ir tie jenotu uzņēmējdarbības guru? Joprojām gaidu! … :)))

    Un vēl. Top menedžerim un vēl jo vairāk – ministram nav pašam personīgi dzelzceļa gulšņi jārok. Viņa uzdevums ir atrast talantīgus izpildītājus, kuri to izdara labāk par viņu pašu. Un tieši to Šlesis vienmēr ir mācējis – vispirms atrast cilvēkus, kuri grib un māk strādāt un tad atbalstīt tos … Fliks airBaltikā, Krauklis Pastā, Magone Dzezlceļā u.t.t.
    Ne velti viņa naidnieku viens no galvenajiem uzbrukuma mērķiem vienmēr ir bijuši tieši tie cilvēki, kuri ir darbojušies viņa paspārnē. Pelēcībām un niecībām vienmēr visbīstamākie ir tie, kuri par viņiem ir talantīgāki un spējīgāki … :)))

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    Roberts Gūtšmits > dro 13.07.2011. 12.00

    >> Haris
    Ne tikai „Rimi”. Šlesera darbības rezultāu uzskaitīju nedaudz augstāk.
    Bet viss jau vislabāk ir redzams salīdzinājumā.
    Vai tu man teiksim neiedotu sarakstiņu ar „uzņēmējdarbības varoņdarbiem” ar kuriem būtu izcēlušies, piemēram kampars vai repše, vai dombrovskis, vai āboltiņa, vai kŗŗŗistovskis, vai Pabriks, vai Štokijs, vai … vienuvārdusakot – JEBKURŠ no jenotu politiskajiem darbonīšiem! Cik viņi tur ir tajā partiju spicē – vairāki desmiti? Es tev dodu iespēju no visa šī bara izvēlēties JEBKURU jenotu politiķi – uzņēmēju un nolikt pretī Šleseram. Salīdzināsim ! … :)
    Jeb varbūt samest visus kopā un tad paskatīties – vai jenotu bars ir spējīgs kopā pārspļaut, piemēram viena paša airBaltik apgrozījumu, vai LDZ peļņu vai Lidostas apkalpoto pasažieru skaitu vai „Rimi” īpatsvaru valsts mazumtirdzniecībā … :)))

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    raimonds_bossltd > dro 14.07.2011. 00.55

    to Kurmītis
    “Šlesis, cik zinu, ir cilvēks, kurš VIENMĒR būs uz zaļa zara”

    Oho-ho
    Tā mērgļa kroplie dzinumi ubagos Vecrīgā maizītei no krievu tūristiem, vai ķersies pie tētuka jaunības dienu rūpala, geju prostitūcijas, bet pats, ja neradīs patvērumu pie sava vīrieša, Vovkas Putļera, nosprāgs cietumā no anāla noasiņošanas.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dro > dro 13.07.2011. 11.06

    OT. Informācijai: uz muļķīgiem jautājumiem neatbildu:)

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    Sanšains > dro 13.07.2011. 12.16

    Kurmītis:
    Jeb varbūt samest visus kopā un tad paskatīties – vai jenotu bars ir spējīgs kopā pārspļaut, piemēram viena paša airBaltik apgrozījumu, vai LDZ peļņu vai Lidostas apkalpoto pasažieru skaitu vai „Rimi” īpatsvaru valsts mazumtirdzniecībā … :)))
    ============================================
    Kāpēc man viens balamutīgs, iekrievots, alkatīgs, prasts, nekaunīgs pašpuika būtu “jāskata kontekstā” ar kuslo Kamparu? Kāpēc gan vienmēr jāizvēlas un JĀSLAVĒ kāds no tādiem, kuri nebūtu pelnījuši slavēšanu? Kāpēc Šleseru nevarētu salīdzināt, piemēram, ar Normundu Bergu?
    (http://naudaslietas.lv/2010/05/video-normunds-bergs-stasta-par-saf-tehnika/)

    Es no Jūsu jūsmas secinu, ka Šlesers, piemēram, to Latvijas Dzelzceļu ir uzbūvējis “no nulles”, varbūt pat gulšņus pats ieracis – pie reizes rūdoties kā tēraudam.

    Citiem vārdiem: nedz vilcieni brauktu, nedz lidmašīnas lidotu (ar nodokļu siles atbalstu, bet tas nu tā:)), nedz kokakolu mēs varētu nopirkt, ja nebūtu betmena Šlesera. :)

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    Sanšains > dro 13.07.2011. 11.27

    Kurmītis:
    Atšķirībā no jenotu darbonīšiem, kuru lielai daļai eksistences pamats ir tikai un vienīgi strebšana no VALSTS Siles
    ================================================

    Ak tad Šlesers ir strēbis arī ne no valsts siles?!

    Droši vien leģendām apvītā un dižā “”Rimi” atvešana uz Latviju” ir tas varoņdarbs, kam būtu mūs jāpārliecina, ka Šlesers ir “uzņēmējs”, un nevis “siles strēbējs”?:)

    +9
    0
    Atbildēt

    0

dro 13.07.2011. 10.45

Tā tiešām nav Zatlera vaina, ka populāri cilvēki atsakās iesaistīties reformu partijā. Daudz izdevīgāk iegūt lētu popularitāti kopā ar Domburu kritizējot tos, kuri kaut ko cenšas darīt, kā pašiem pierādīt savu varēšanu būvēt iedomātās gaisa pilis, devalvējot latu, samazinot nodokļus, palielinot pensijas un pabalstus. Kur esat, blondīnes, Ķīli, Sudraba un daudzi citi Latvijas pravieši? Stājieties partijā un neviens, jūsu intelekta apžilbināti, nespēs pretoties ģeniālajām idejām. Pagaidām esmu pārliecināts, ka jūs neesat ne par matu gudrāki par mani, ierindas lno, vienīgā atšķirība, ka es pļāpāju IR portālā, bet jūs gozējaties plašas auditorijas priekšā:))

+10
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu