Parādnieks Šķēlem noorganizējis melu detektoru • IR.lv

Parādnieks Šķēlem noorganizējis melu detektoru

55
www.tvnet.lv

Parādnieks: Šķēle tagad saka, ka priekšvēlēšanu šovā nepiedalīsies

Apvienības “Visu Latvijai!-TB/LNNK” Zemgales apgabala vēlēšanu saraksta līderis Imants Parādnieks ceturtdien iesniedzis Tautas partijas līderim Andrim Šķēlem vēstuli ar aicinājumu izvēlēties piemērotu laiku pārbaudei ar melu detektoru, Ir.lv informēja apvienībā.

Kā norādīts Parādnieka vēstulē Šķēlm, pārbaudes veikšanai izvēlēta žurnālistu komanda, kas izvēlēsies kurus skatītāju iesūtītos jautājumus iekļaut melu detektora pārbaudē. Žurnālistu komandā darbošoties “Nekā personīga” žurnāliste Odita Krenberga, “Kas notiek Latvijā?” autors Jānis Domburs, aicināts arī LNT pārstāvis Ģirts Timrots, bet LNT vēl neesot pieņēmuši lēmumu.

Plānots, ka katram no pārbaudāmajiem tiks uzdoti pieci jautājumi, kas neskar privāto dzīvi un uz kuriem iespējams atbildēt ar atbilžu variantiem “jā”, “nē” vai “nezinu”. Pārbaudi plānots filmēt un tās rezultātus publiskot.

Šķēles atbildi Parādnieks gaida līdz 6.septembrim, tomēr Parādnieks savā mikroblogu vietnes Twitter kontā jau raksta, ka Šķēles pirmā reakcija bijusi: "jūsu priekšvēlēšanu šovā nepiedalīšos." Šķēle savu atbildi sola paziņot piektdien, BNS pavēstīja Tautas partijas līdera runasvīrs Romāns Meļņiks.

Tomēr Šķēle sarunā ar portālu Diena.lv jau norādījis, ka nevēloties iesaistīties Parādnieka "priekšvēlēšanu everģēlībās". "Parādnieka kungs pienāca pie manis nosvīdušu pieri un ir skaidrs, ka tā ir priekšvēlēšanu ņemšanās, kas no manas puses netiks atbalstīta. Tā ir kinokomēdija," sacīja Šķēle.

Parādnieks aicināja Šķēli līdz vēlēšanām kopā iziet pārbaudi ar melu detektoru LNT Zemgales apgabala debešu tiešraidē 25.augustā. Šķēle toreiz pārbaudei piekrita. “Jebkuru jautājumu, kuru jūs vēlaties manā un savā dzīvē konfrontēt, esmu gatavs ar jums to darīt,” toreiz sacīja Šķēle.

Komentāri (55)

Kristaps O. 02.09.2010. 17.39

Parādnieka PR, bet vienalga forši. Žetons Parādniekam!

+35
0
Atbildēt

0

LR Aizsardzības mini 02.09.2010. 17.32

Nez, manuprāt ir vērtīgi tādus lietu izdaŗit. :) Poligrāfam īpaši neuzticos, kaut gan, ja jautājumi būs formulēti precīzi, tad ir liela iespēja, ka neskatoties uz savu spēju savaldīt emocijas, Šķēls padosies. :) Šajā ziņā, Parādnieks ir daudz emocionālāks un mazāk pieradis melot, tāpēc atšķirībā no Andžas viņam nebūs priekšrocības. Pataloģisku meli ir grūti atklāt, jo viņš savus melus uzskata par patiesību. :)

+25
0
Atbildēt

9

    agra_liege > LR Aizsardzības mini 02.09.2010. 17.58

    Zini, piekrist tavējam komentāram neizdodas. Jo robeža, starp subjektīviem spriedelējumiem respektīvi spekulācijām balstītām uz emocionalitāti un patīk/ nepatīk vērtējumiem un objektīvu realitāti tātad faktiski pierādāmiem notikumiem, padara visu teikto diemžēl par nebaudāmu kumosu… Kālab jāieslīd tādā galējā grāvī??

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Ups, atradu: Kā ziņots, bijušais sociāldemokrātu deputāts Ādamsons 2000.gada 17.februārī no Saeimas tribīnes, ziņojot deputātiem par parlamentārās izmeklēšanas komisijas darbu pedofilijas lietā, paziņoja, ka ar šo lietu, iespējams, saistīts Šķēle, Birkavs un Sončiks.

    LETA

    2006. g. 13. septembrī, 08:09

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    agra_liege > LR Aizsardzības mini 03.09.2010. 00.09

    Es tikai par spēcīgajiem izteicieniem… Bet, labs ir.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Bet vai nepiekrīti, tā lieta uzpeldēja un izzuda, un tagad Ēķis ir aizņēmies naudu no Šķēles, dīvainības. :)

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    PAr to jau mēs ar wūferi cenšamis pateikt, ka Andža ir kas viarāk kā melis, viņam varētu būtu psihes traucējumi, kaut kas līdzīgs mesiānismam, kad viņš vienīgais zina, ko un kā daŗit.:) Ainārs ir tups kā zābaks, pie viena balamute, tas vairāk ir izplatīts starp cilvēkiem,kuri vēl tā īsti no skolas sola nav atrāvušies. :)

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Starp citu, par Aināru drīzāk varētu teikt, ka viņš ir demagogs, Aināram savas emocijas ir grūtāk noslēpt. Andris, turpretī, ir ļoti labs manipulators, kaut kas līdzīgs maniakam, drošs par sevi zemās domās par citiem. ;)

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    Andris ļoti labi spēj maskēt sevi, ja būtu par visiem 100% pārliecināts, varētu teikt, ka viņš sevī slēpj tumšu dvēseli. Nezinu kapēc, bat man ir tādas aizdomas, ka viņš varētu pastrādāt kādu dzimumnoziegumu vai ko līdzīgu. Interesantākais, ka viņš ir ļoti vēss aprēķinātājs, lieliski prot manipulēt ar cilvēkiem un bez viņa ziņas pat “kokiem lapas nedrīkst plaukt”. Bija man saruna ar vienu cilvēku, kurš man tā arī pateica: Bez Andra neviens nevar uzsākt veiksmīgu uzņēmējdarbību! Starp citu, kā beidzās Ādamsona izmeklēšana pedofilijas lietā?

    +8
    -2
    Atbildēt

    0

    Manuprāt Andris atšķirībā no Aināra nav sociopāts. Bet tiesa, varu kļūdīties. Protams, melot viņš ir iemācījies, tas viņam kā gaiss.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    dzintarz > LR Aizsardzības mini 02.09.2010. 21.16

    Patoloģisks melis varētu būt tieši Ainārs, ko Poligrāfs Poligrafovičs varētu arī neķert. Neko vēl nesaprotošs zīdainis arī ir patiess.
    Kurpretī Andžis ir metodisks alkatīgs čakarētājs, nodevējs, un frīraiders, aizko viņš ir “easy target” mafijas lietās kompetentiem ārvalstu dienestiem.
    Andžas patlabanējā situācijā es laikam padotos un uzspridzinātos neapdzīvotā teritorijā.
    Bet, tā kā Andžs ir mazliet jaunāks un nenodeldētāks, tad var vēl kādu brīdi (līdz oktobrim) ar Aināra un Stendžas atbalstu noturēties, kamēr Cimduadītājs ar “tautas” atbalstu iedabūs viņu iekš 5% “safezone”.

    +12
    0
    Atbildēt

    0

Edīte Dancberga 02.09.2010. 17.54

Ko nozīmē “sniegs atbildi”? Viņš taču jau tiešajā ēterā skaidri un gaiši pateica “jā”! Jebkura cita atbilde tagad būtu atkāpšanās no solītā, kam, kā zināms, ir vieta pēc vēlēšanām, nevis pirms…

+20
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu